sâmbătă, 23 februarie 2013

Iată cine conduc ALIANŢA USL (ŢARA) acum: doi aleşi "de bază", felicitări, Dragnea şi Iohannis!







 În faţa cui să-şi plece capul cetăţeanul român?
Am ajuns la concluzia că politica este o problemă mult prea serioasă pentru a fi lăsată politicienilor. 

Charles de Gaulle


Despre reprezentantul PSD-lui, Liviu Dragnea:

* după ce a ajuns în barca puterii, acum îl iartă şi "DNA-ul" şi culmea, chiar el devine şeful M.A.I.
"este incredibil aşa ceva în România! (ţară a UE?)"


Vă prezentăm câteva articole de presa:

Cine se aseamănă, se adună’’ 

(Cine fură şi plagiază sunt împreună) 




"Cine se aseamănă, se adună", 

spune un proverb clasic. 

Iar asta este valabil şi în lumea politicienilor de la PSD.

 

"Liviu Dragnea este acuzat că a fost centrul de comandă al fraudării referendumului naţional din 29 iulie 2012 pentru demiterea preşedintelui. El a fost pus sub urmărire penală de către procurorii DNA, sub acuzaţiile: folosirea influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru..."

 


Procurorii l-au prins! Liviu Dragnea a creat un sistem naţional de furt electoral

"Acuzaţiile pe care DNA i le aduce baronului de Teleorman, Liviu Dragnea, dezvăluie imaginea unei fraude uriaşe a USL la referendum: "au votat" morţii, minorii, cei plecaţi în străinătate şi condamnaţii penal

Liviu Dragnea, urmarit penal: 

Cum a fraudat referendumul



"DNA informează că Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa în scopul obţinerii unei prezente de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegători figurând minori şi persoane cu drept interzis de a vota, scrie Mediafax."
  

Ne-am convins care a fost arma cea mai puternică a PSD-lui la referendum! 


Dovezile de plagiat sunt clare, Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia - sondaj

Prim-ministrul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, după ce Consiliul de Atestare a Diplomelor a stabilit că premierul a plagiat 85 de pagini din teza sa de doctorat, au votat aproape trei sferturi dintre respondenţii unui sondaj Ziare.com. 
Să fie oare ceva întâmplător,
 faptul că:
 VOINŢA POPORULUI
 (7,5 milioane de voturi)  

ESTE EVIDENŢIATĂ NUMAI DE POSTURILE  DE TV. ANTENA?
Şi atunci...manipularea cetăţenilor nu pleacă cumva de la moguli, fie ei politicieni, oameni de afaceri, etc.?
Din păcate a plătit până acum, doar ţara, 
dar nu şi politicienii...

Acest videoclip care urmează 

reflectă pe scurt, chiar...starea naţiunii!


Şi totuşi, într-o ţară moartă, cu un popor care nu mai există... 

 
Citiţi şi acest material să vedeţi ce se pune la cale...

Surpriză. Se naşte un nou preşedinte în PSD. Unul EXECUTIV: 

pentru cine se pregăteşte funcţia

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni seară, că nu ştie dacă mai are timp să ocupe funcţia de secretar general al PSD după Congres, dar că este posibil să se înfiinţeze o nouă funcţie, cel mai probabil cea de preşedinte executiv.

El a adăugat că Victor Ponta va candida cu siguranţă pentru şefia partidului.

"Spun unii că eu vreau să îi iau locul lui Victor Ponta, că Victor Ponta vrea să-mi facă nu ştiu ce mie, dar nu este nimic adevărat", a spus Dragnea.

El a povestit că demisia sa din fruntea Ministerului de Interne, în ianuarie 2009, a venit din cauza faptului că de la partid i s-a impus cineva pentru şefia DGIPI.

Dragnea a precizat că înainte să preia funcţia, în 2009, a avut o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu şi cu preşedintele PSD Mircea Geoană, ambii promiţându-i mână liberă pentru alegerea şefului DGIPI.

"La câteva zile în partid în BPN s-a votat să fie propus la DGIPI un om. Nu poţi să propui de la partid o asemenea funcţie. Am avut o discuţie cu Mircea Geoană multe ore în biroul său de la Senat. I-am spus dacă este de acord să întoarcă decizia din BPN , a spus că nu mai poate să întoarcă pentru că este voinţa partidului şi am spus că nu mai pot sta în minister", a declarat la Realitatea Dragnea.

http://modelulclaseipoliticetrimii.blogspot.ro/2013/02/cine-se-aseamana-se-adunacine-fura-si.html

 


Dragnea, curat ca lacrima, la DNA

"Liviu Dragnea nu are, in acest moment, calitatea de inculpat sau de invinuit in vreun dosar instrumentat de DNA, a declarat, luni, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie, Livia Saplacan.
Potrivit unor surse judiciare, Dragnea a fost vizat de un dosar al procurorilor anticoruptie, care au decis neinceperea urmaririi penale in cazul sau. P
resa a scris, in noiembrie, ca Liviu Dragnea a fost pus sub invinuire de procurorii DNA intr-un dosar privind accesarea ilegala de fonduri europene . Cercetarile vizau fapte din 2004."

 

http://stiri.acasa.ro/politica-126/dragnea-curat-ca-lacrima-la-dna-84013.html


Despre reprezentantul PNL-lui, 
primarul Sibiului, Klaus Iohannis
în acest moment:

* conduce în cadrul PNL, pe cei care i-au criticat (USL), cu o lună în urmă, adică în februarie a.c.


 Vă prezentăm câteva materiale în acest sens;


Despre pericolul Epidemiei "Copy Paste" 

de la Premier, Guvernarea USL… 

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, s-a declarat dezamăgit de modul în care Uniunea Social Liberală (USL) şi-a stabilit strategiile pentru următorii ani de guvernare. Deranjat de faptul că nici actualii guvernanţi nu sunt preocupaţi să găsească o soluţie care să le permită autorităţilor locale să angajeze oameni în sistem dacă au bani la buget, Johannis a declarat joi, 24 ianuarie, că nu este nicio diferenţă între actuala guvernare şi precedentele guverne conduse de Emil Boc.

Edilul sibian este îngrijorat de faptul că se aşteaptă la o continuare a creşterii plecărilor din sistemul bugetar din cauza menţinerii restricţiilor impuse de Guvern în ceea ce priveşte salarizarea şi angajarea personalului. Potrivit lui Johannis, dacă lucrurile nu se schimbă, situaţia "va deveni greu de controlat" pentru că lipsa de personal afectează funcţionarea normală a serviciilor.
"M-am aşteptat să apară o viziune dacă nu revoluţionară, cel puţin diferită  faţă de cea de dinainte, în domeniul salarizării şi angajării bugetarilor. Nu vreau să spun că e bine sau rău, pot doar să constat faptul că abordarea este copy paste cu cea dinainte:nu se angajează- dacă pleacă şapte se angajează unul, nu se indexează salariile, nu se pot da stimulente, nu se pot da tichete.Măcar se putea merge pe o abordare: OK Statul nu are bani.Treaba lui, dar cine are bani, sper exemplu Sibiul, poate să stimuleze angajaţii într-un cuantum mic, că doar e vorba de ceva simbolic...Ori, această abordare este identică cu cea din guvernele Boc. Şi lumea mă întreabă,sigur: "Şi atunci, unde e noutatea?", a declarat joi, 24 ianuarie, Klaus Johannis, în cadrul conferintei de presă.
În perioada august 2011-august 2012 au plecat din Primăria Sibiu 146 de persoane. La jumătatea anului trecut în Primăria Sibiu şi Serviciile subordonate erau angajaţi 890 de oameni dintr-un total de aproximativ 1000, cat este prevăzut în schema de funcţionare.
Potrivit lui Johannis, până la această oră s-au externalizat toate serviciile care s-au putut externaliza."Am tot externalizat, am tot scăzut numărul de angajaţi, dar acum nu se mai poate. Nu poţi să externalizezi Direcţia Fiscală sau Serviciul Juridic",a concluzionat Johannis.
  

 http://citynews.ro/politica/jonannisguvernarea-usl-este-copy-paste-guvernarea-boc-1231944

Detalii aici

Klaus Iohannis, „spălat” de Antenele lui Voiculescu: După ce l-au acuzat de trafic de copii, primarul Sibiului a devenit, brusc, omul nepătat (VIDEO)

La câteva ore după ce şi-a anunţat venirea în PNL, Klaus Iohannis a fost invitat în platoul Antenei 3. Nu trebuie uitat, însă, că trecerea anilor nu spală memoria colectivă. Tot Antenele făceau cu 13 ani în urmă ample reportaje în care îl acuzau pe actualul primar al Sibiului de trafic de copii.

În 2000, Antena 1 Sibiu prezenta un reportaj anchetă cu privire la un posibil trafic internaţional de copii. Principalii acuzaţi erau chiar Klaus Iohannis şi soţia sa. Învinuirile au plecat de la o adopţie de copii, de către o familie din Canada, la începutul anilor 90, când traducător s-a nimerit să fie soţia actualului edil al Sibiului. Bunica celor trei copii dispăruţi spunea că adopţia dubioasă ar fi fost intermediată de actualul primar al Sibiului.

 http://www.b1.ro/stiri/politica/klaus-iohannis-spalat-de-antenele-lui-voiculescu-dupa-ce-l-au-acuzat-de-trafic-de-copii-primarul-sibiului-a-devenit-brusc-omul-nepatat-video-50433.html

 

Klaus Iohannis, înscris oficial în PNL: Dacă voi fi ales în conducerea liberalilor, renunţ la şefia FDGR. Nu exclud varianta să fiu premier

Președintele Crin Antonescu a confirmat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, înscrierea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, în PNL.

Acesta a explicat că nu intenţionează să demisioneze din funcţia de preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), decât dacă va fi ales într-o funcţie de conducere a liberalilor. În cadrul conferinţei, Iohannis a mai declarat, printre altele, că nu exclude din capul locului posibilitatea de a fi premier.

http://m.b1.ro/stiri/politica/klaus-iohannis-inscris-oficial-in-pnl-daca-voi-fi-ales-in-conducerea-liberalilor-renunt-la-sefia-fdgr-nu-exclud-varianta-sa-fiu-premier-50301.html
Şi totuşi, incredibil, 
toţi aceşti lideri...din ALIANŢA USL-lui,
încă ne conduc...

 



Dragi români!




http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8743#p8743


„ALO” este mărţişorul preferat de români, simbol al înnoirii politicii actuale.






Sursa: MCP Press Agency, MARIAN  TAUBINGER 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu