vineri, 10 ianuarie 2014

Un fost candidat la Primăria Constanţa ţinteşte Preşedinţia ţării



Fostul candidat la Primăria Constanţa, avocatul Gheorghe Dinu, a anunţat public că intenţionează să candideze independent la alegerile prezidenţiale din 2014. În acest sens, pe 25 ianuarie, la hotel „Novotel” din Bucureşti va avea loc Conferinţa Naţională de lansare a candidaturii independente la Preşedinţia României. 

Gheorghe Dinu va candida din postura de independent cu susţinerea ONG-ului Alianţa Lege şi Ordine.

„2014 este un an de răscruce, când toţi românii responsabili, de bună credinţă şi patrioţi, trebuie cu necesitate să se implice cu toată intensitatea şi voinţa în alegerile prezidenţiale, deoarece noul preşedinte poate marca o cotitură radicală în viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ar trebui să luăm exemplul Braziliei care, în anul 2004, era mai coruptă şi brazilienii mai săraci ca românii, fapt pentru care s-au revoltat pe candidaţii partidelor şi au votat un candidat independent. Astăzi, Brazilia este a 4-a putere economică, ca ritm de dezvoltare”, a spus Gheorghe Dinu.
El a precizat că a luat decizia de a candida independent după ce a primit zeci de mii de emailuri prin care i se cerea să intre într-o astfel de competiţie.

„În ultima perioadă, am primit zeci de mii de emailuri, de la românii din ţară şi din străinătate, prin care pur şi simplu mi se cere să candidez la Preşedinţia României. Sincer, mă simt onorat şi copleşit de aceste cereri generate de energiile poporului aflat în plină criză economică. Încurajarea şi suportul pe care le primesc mă determină să fac acest pas. Mă lansez cu tot sufletul şi capacitatea mea fizică şi intelectuală în această cursă prezidenţială, dar cer tuturor prietenilor, românilor responsabili să se implice în susţinerea candidaturii mele”, a precizat viitorul candidat independent la Preşedinţia României. 

Gheorghe Dinu a mai spus că asigură toţi românii că deţine competenţa necesară să îndeplinească la nivelul cel mai bun, toate prerogativele preşedintelui României prevăzute în Constituţie.
„Cu totul întâmplător sau se spune că nimic nu este întâmplător, viaţa a făcut ca eu să îndeplinesc funcţii care la scară redusă au reprezentat toate responsabilităţile preşedintelui României, respectiv, expert în criminalistică, ofiţer de contraspionaj şi investigaţii economico - strategice cu finalitate antiteroristă, şi în prezent, avocat şi profesor universitar, decan al Facultăţii de Drept, specializat în Franţa în justiţie şi administraţie europeană. Astfel, pot afirma fără riscul de a greşi şi fără a se interpreta drept lipsă de modestie, că sunt singurul candidat independent la Preşedinţie şi dintre cei anunţaţi de partide, care, din prima zi la Cotroceni, voi şti cum să acţionez, astfel ca instituţiile statului să funcţioneze pentru România, pentru români. Vă asigur că voi fi un preşedinte drept, competent, ferm, autoritar, neşantajabil, darnic mai ales cu cei cu care soarta nu a fost suficient de darnică şi voi supraveghea ca toate drepturile şi libertăţile omului să fie respectate”, a mai spus Gheorghe Dinu. 

Reamintim că Gheorghe Dinu a mai candidat şi în 2004 la alegerile prezidenţiale. Totodată, în 2012, profesorul universitar doctor avocat Gheorghe Dinu a candidat la Primăria Constanţa din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.



Remus Popovici


Un mesaj rar intâlnit pe "Facebook", 

care ne pune pe gânduri şi ne trezeşte la realitate!













Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency


Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu