joi, 9 ianuarie 2014

Un mesaj rar intalnit pe "Facebook", care ne pune pe ganduri si ne trezeste la realitate!



Toleranta "O" la coruptie, 
dar cu respectarea stricta a prezumtiei de nevinovatie! 
Nimeni sa nu sufere pe nedrept
si nimeni sa nu scape de bratul lung al justitiei!!
Mesajul acesta este postat pe:
https://www.facebook.com/pages/Dinu-Gheorghe-Alianta-Lege-si-Ordine/168390893324962?fref=ts
" ma intriga la maxim declaratiile politice ale unor lideri de carton ai partidelor asa-zis de dreapta: "obiectivul Romaniei in 2014 
trebuie sa fie lupta pentru justitie!".
Mai oameni buni, ati fost o zi in instanta? 
Ati citit macar codul penal sau codul de procedura civila? 
Cum puteti sa va dati cu parerea despre ceva ce nu cunoasteti????


In perceptia mea, ca om simplu si umil, consider ca singurul om care poate vorbi clar despre justitie este d-l Gheorghe Dinu!

Motivul e simplu: este singurul candidat independent (subliniez INDEPENDENT) la Presedentia Romaniei care are o experienta imensa in instanta ca si avocat, dar si la catedra ca si profesor universitar de drept! Este singurul lider politic ce aratat in mod real, clar si obiectiv, prin onoare, demnitate si profesionalism un fapt important pentru dezvoltarea natiunii noastre si anume: TOLERANTA ZERO LA CORUPTIE!

Subliniez inca o data pentru cei ce nu au cunostinte juridice faptul ca Presedintele Romaniei elaboreaza sau promulga acte juridice cu caracter individual sau "erga omnes" (acte juridice ce afecteaza intreaga populatie a tarii), iar pentru a intelege mecanismele reale ale impactului acestor acte juridice sunt necesare cunostinte aprofundate si temeinice de drept! Presedintele Romaniei nu fabrica suruburi sau tractoare ci promulga sau elaboreaza acte juridice! Trebuie sa se inteleaga in mod clar ca prin atributele conferite de lege Presedintele este cea mai importanta persoana din stat, avand in primul rand rol de creare a echilibrelor juridice, sociale si politice pentru intreaga natiune! 

In consecinta, 

doar un Presedinte independent de partidele politice
poate reaseza
Romania pe drumul acestul echilibre.

Daca te intereseaza soarta si viitorul Romaniei, daca esti satul de nedreptatile si incalcarile legii de catre liderii partidelor politice actuale, daca iti doresti o Romanie curata si normala, daca vrei un trai decent in propria ta tara, daca te-ai saturat de coruptie si lipsa de respect fata de cetateni din partea "alesilor", te asteptam in echipa de sustinatori voluntari ai d-lui GHEORGHE DINU, singurul candidat independent la Presedentia Romaniei! "

Ing. Adrian Buzatu - cetatean independent al Romaniei


Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu