vineri, 11 ianuarie 2013

"De acuma o să se vadă ce poate face USL-ul, dacă a ajuns la Putere”.





Liderii protestelor din 2012 au ajuns directori în cabinetele USL





De la sediul CJ, jurnaliştii au ajuns într-un birou de la de la Hotelul "Univers T", unde directorul general interimar şi adjunctul interimar sunt Valentin Lungu şi Viorel Luca. Şi ei suflete ale protestelor din iarna trecută.

"De acuma o să se vadă ce poate face USL-ul, dacă a ajuns la Putere. Noi nu ne schimbăm peste noapte, suntem revoluţionari. Aşa este într-o democraţie: ca să atragi atenţia, trebuie să ieşi în stradă când nu mai sunt alte metode", a apreciat Luca.

Din acelaşi lot, al protestatarilor din ianuarie 2012, mai face parte Cristian Tifrea, de asemenea încadrat în schema de personal a CJ. Potrivit Redacţiei de Ştiri, el a mânat coloana de protestatari în zona Haşdeu, îndemnând studenţimea să se alăture manifestaţiei.



http://www.ziare.com/uniunea-social-liberala/stiri-uniunea-social-liberala/liderii-protestelor-din-2012-au-ajuns-directori-in-cabinetele-usl-1211547

 

 ANUL NOU: 2013 vine cu SCUMPIRI din prima zi



Anul Nou ne-ar putea aduce un preţ cu 10% mai mare la energia electrică. Tot cu 10% se vor scumpi anul acesta şi gazele naturale.

Leul slab din 2012 ne va goli buzunarele.

Vom plăti cu doi lei mai mult pentru un pachet de cafea, şi cu 50 de bani mai mult pentru unul de ţigari. Şi băuturile alcoolice, dar şi carburanţii se vor scumpi, deoarece cursul la care se calculează accizele a crescut până la 4,52 de lei pentru un euro, dar şi pentru că Executivul a aprobat creşterea accizelor la motorină. Tot de astăzi taxa auto suspendată de fostul Executiv redevine obligatorie. Guvernul promite însa că va redresa situaţia cu ocazia primei şedinţe din acest an. Tot atunci ar trebui să modifice şi Codul Fiscal pentru ca indexarea impozitelor şi taxelor locale cu 16% să fie decisă de fiecare primar în parte. Există edili care au anunţat deja că vor umbla la dări.

Valul de scumpiri îi va lovi puternic pe români în condiţiile în care bugetarii abia revin la salariile din 2010, iar angajaţii companiilor de stat, dar şi cele câteva milioane de români care lucrează în mediul privat nu speră la creşteri salariale mai mari de 5%.

Cât despre diversele bonusuri sau tichete de masă pentru bugetari, Guvernul a dat ca sigur că acestea nu se vor acorda nici în 2013, aşa cum nu s-au dat nici anul trecut.

  http://www.newz.ro/stire/144790/anul-nou%3A-2013-vine-cu-scumpiri-din-prima-zi.html


Starea economică a naţiunii. Evoluţii şi involuţii sub guvernarea USL


USL nu beneficiază de o perioadă de graţie. Guvernarea s-a schimbat în luna mai 2012, iar aşteptările românilor sunt mari, puternic alimentate de promisiunile fără precedent lansate inainte şi în timpul campaniei electorale. USL a incheiat demult perioada de graţie pe care o cere iaraşi acum. Dacă adăugăm lunilor de haos politic minciunile electorale nemaiintâlnite până acum vom ajunge la tabloul exact al iresponsabilităţii politice. USL a scufundat creşterea economică 2012 şi „a pregătit” economia românească a anului 2013 cu minciuni.

 

 Guvernarea USL pendulează între minciună şi iresponsabilitate de şapte luni. 

Aceste jocuri nu se fac în fruntea ţării.



http://www.wall-street.ro/editorial/616/Starea-economica-a-natiunii-Evolutii-si-involutii-sub-guvernarea-USL

 

Un comentariu adresat în primul rănd, celor care deţin puterea.

 

COMUNICATUL nr. 1 din 02.01.2013


Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu