sâmbătă, 28 septembrie 2013

Care sunt solutiile ALO pentru rezolvarea problemelor grave din Romania?




La aceasta intrebare veti afla raspunsul 
presedintelui "ALO" (ALIANTA LEGE SI ORDINE),
domnul avocat dr.Gheorghe DINU.



Presedintele Aliantei Lege si Ordine 






Gh Dinu: In primul rand trebuie sa gandim solutiile pe termen lung, nu de pe o zi pe alta, cum fac actualii guvernanti. Am identificat ca nu sunt locuri de munca, ca sistemul de pensii va intra in colaps, economia nu merge, nivelul de trai este scazut si demografia este in cadere libera. Nimeni nu vine cu solutii. Alianta Lege si Ordine are solutii. Daca se vor acorda facilitati fiscale 80 la suta pe o perioada de 10 ani tuturor firmelor din Romania care angajeaza tineri pana in 35 de ani, indiferent de obiectul de activitate, atunci tinerii plecati se vor intoarce si nu vor ramane, pentru ca vor fi locuri de munca. Odata scazut impozitul firmelor, ele vor putea plati angajatii si cu 1.800 de lei, cat sa traiasca decent. Automat, nici sistemul de pensii nu va intra in colaps. In caz contrar, daca sistemul de pensii se va ptrabusi, pensiile vor fi platite numai daca ne vor lua din nou bani din salarii sau daca mai impo- ziteaza ceva. 

Dragi salajeni, Mugur Isarescu si Traian Basescu au spus ca peste cativa ani Romania va avea 15 milioane de locuitori. Dar eu ma intreb dragi cetateni, de ce nu au zis ca vor avea 30 de milioane de locuitori? N-as putea sa fac o ipoteza cum ca se duce o politica preme-ditata de decimare a natiei romane?




C.G.: Veti fi candidatul ALO la presedintia Romaniei?




Gh Dinu:  
Romania are nevoie de un candidat care sa fie competent. 



Trebuie sa fii specialist in mai multe domenii. Eu sunt jurist, avocat, profesor la drept, am lucrat in servicii secrete si am avut si o functie de general in armata. Presedintele trebuie sa numeasca sefii de servicii secrete, sa numeasca juristii si procurorii. Presedintele raspunde de ordinea si disciplina publica si securitatea nationala. Eu sunt expert in criminalistica si stiu ce trebuie sa fac. Presedintele este comandantul armatei, eu am avut o functie de general si ma respecta militarii. De asemenea, numeste ambasadorii. Am fost specializat in Franta pe justitie, drept comunitar, politie comunitara. La Consi-liul Europei se duce numai presedintele tarii. Eu conduc un masterat in dreptul afacerilor in Uniunea Europeana si predau dreptul comunitar. Stiu exact cum sa pun poblema pentru tara asta. 

Au fost indreptatiti colegii mei sa ma propuna pe mine pentru presedintia Romaniei. Voi vorbi cu oamenii, ca sa stie cine sunt si ce doresc, dar deocamdata la televiziunile nationale sunt cenzurat, pentru ca le este frica sa ma invite, nu au curaj. 

Felicit presa din Salaj ca este foarte obiectiva. A venit o vreme cand s-a terminat cu micul si cu berea. Noi promitem seriozitate si competenta, si prin asta vom salva tara. 

Vom face ca oameni sa aiba locuri de munca, pensionarii sa isi primeasca pensiile si tara va inflori. 

Dragi salajeni, sunteti manipulati si oamenii au ajuns sa nu-si mai doreasca sa voteze pe nimeni. Alianta Alo nu cerseste votul nimanui. Va rugam sa ne votati numai daca meritam; daca nu meritam, votati altceva, dar mergeti la vot!






SURSA: MCP Press Agency, Marian Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu