vineri, 20 decembrie 2013

DE CE NU ESTE FINALIZATA REVOLUTIA DIN 1989?

Ce urmariti aici, nu sunt "jocuri de imagine"
si nici "facaturi politice" 
(replici la moda ale politicienilor)


ASTA-I REALITATEA IN ROMANIA!
Elena Muller a distribuit o fotografie postată de George Staicu.


VENITI CU NOI, SAMBATA 21.12.2013, SA FINALIZAM REVOLUTIA DIN 1989 ! JOS USL ! 
LOCUL INTALNIRII:  in Piata Universitatii, ora 17.30 , la statuia lui Ion Luca Caragiale din fata Teatrului National, SAU, pentru cei care nu pot ajunge la aceea ora si locatie, Piata Victoriei, ora 19.00, la girafa, unde ne vom intalni cu grupul strans la Universitate. (Detalii aici: https://www.facebook.com/events/618351538226226/ )

ZIUA DE 21 DECEMBRIE 2013 POATE SI TREBUIE SA DEVINA UN MOMENT DE REFERINTA PENTRU ISTORIA ROMANIEI ! 

Sambata, 21 decembrie 2013, “comemoram” un an de la re-investirea guvernului ponta si, totodata, implinirea a 24 de ani de la mitingul organizat, in 1989, de Ceausescu, impotriva revolutionarilor de la Timisoara si care, din fericire, a declansat Revolutia SI la Bucuresti. 

Aceasta zi de 21 decembrie TREBUIE sa reprezinte un MOMENT de EMULATIE, UNITATE si, totodata, de ACTIUNE COMUNA IMPOTRIVA USL, pentru partidele opozitiei de dreapta pentru ong-urile si pentru TOTI romanii care militeaza pentru respectarea principiilor fundamentale ale democratiei si statului de drept!!  

Un asemenea moment, TREBUIE sa genereze un PROTEST MASIV si CONTINUU impotriva regimului neo-comunist al USL !  DOAR un asemena PROTEST MASIV ar putea da nastere MINUNII pe care multi dintre romani si-o doresc: CADEREA GUVERNULUI PONTA SI ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE ! 

De Craciun, NU MAI VREM sa ne luam DOAR raţia de libertate !! 
Daca dorim, CU ADEVARAT, sa cinstim memoria EROILOR din DECEMBRIE 1989, AVEM NEVOIE de o NOUA REVOLUTIE, prin care sa cucerim TOTUL si sa readucem Romania la starea de normalitate a DEMOCRATIEI, STATULUI DE DREPT, ADEVARULUI, BUNULUI-SIMT si a unui NIVEL DE TRAI DECENT pentru TOTI romanii !!

JOS ponta !
JOS antonescu !
JOS usl !!

ROMANI IESITI IN STRADA, PANA LA VICTORIA FINALA !!! 
Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe TOTI romanii, oriunde s-ar afla!!


VENITI CU NOI, SAMBATA 21.12.2013, 
SA FINALIZAM REVOLUTIA DIN 1989 ! JOS USL ! 


 LOCUL INTALNIRII: in Piata Universitatii, ora 17.30, la statuia lui Ion Luca Caragiale din fata Teatrului National, SAU, pentru cei care nu pot ajunge la aceea ora si locatie, Piata Victoriei, ora 19.00, la girafa, unde ne vom intalni cu grupul strans la Universitate. 

(Detalii aici: https://www.facebook.com/events/618351538226226/ ) ZIUA DE 21 DECEMBRIE 2013 POATE SI TREBUIE SA DEVINA UN MOMENT DE REFERINTA PENTRU ISTORIA ROMANIEI ! Sambata, 21 decembrie 2013, “comemoram” un an de la re-investirea guvernului ponta si, totodata, implinirea a 24 de ani de la mitingul organizat, in 1989, de Ceausescu, impotriva revolutionarilor de la Timisoara si care, din fericire, a declansat Revolutia si la Bucuresti. 

Aceasta zi de 21 decembrie TREBUIE sa reprezinte un MOMENT de EMULATIE, UNITATE si, totodata, de ACTIUNE COMUNA IMPOTRIVA USL, pentru partidele opozitiei de dreapta pentru ong-urile si pentru TOTI romanii care militeaza pentru respectarea principiilor fundamentale ale democratiei si statului de drept!! 

Un asemenea moment, TREBUIE sa genereze un PROTEST MASIV si CONTINUU impotriva regimului neo-comunist al USL ! 

DOAR un asemena PROTEST MASIV ar putea da nastere MINUNII pe care multi dintre romani si-o doresc: 
CADEREA GUVERNULUI PONTA SI ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE ! 

De Craciun, NU MAI VREM sa ne luam DOAR raţia de libertate !!

Daca dorim, CU ADEVARAT, sa cinstim memoria EROILOR din DECEMBRIE 1989, 

AVEM NEVOIE de o NOUA REVOLUTIE, prin care sa cucerim TOTUL si sa readucem Romania la starea de normalitate a DEMOCRATIEI, STATULUI DE DREPT, ADEVARULUI, BUNULUI-SIMT si a unui NIVEL DE TRAI DECENT pentru TOTI romanii !! 

JOS ponta ! JOS antonescu ! JOS usl !! ROMANI IESITI IN STRADA, PANA LA VICTORIA FINALA !!! 

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe TOTI romanii, oriunde s-ar afla!!

Iata cateva argumente:


1.


CUM A FOST ŞI CUM POATE FI CONDUSĂ ROMÂNIA. 

Partidele politice post-decembriste şi falsa democraţie: 

politica de clan şi trădarea României

romania-1 

Momentul Decembrie 1989 a reprezentat nu atât descătuşarea unor energii populare, 
izvorâte din dorinţa cvasi-generală de a termina definitiv cu mizeria şi teroarea instaurate de dictatura lui Ceauşescu, cât a fost prilejul (după unii martori şi analişti, un prilej pregătit în cheie conspirativă, de lovitură de stat) pentru eşaloanele II şi III din PCR şi 
Securitate de a prelua controlul asupra statului şi societăţii româneşti. 
Să rememorăm, fără pretenţia de a cuprinde întreg adevărul trist al acestor mai mult de două decenii de trădare naţională, principalele etape ale procesului post-decembrist de disoluţie 
a Naţiunii Române şi Statului Român.

Concluzionând, afirmăm că România este lipsită de independenţă statală şi politică, Statul Român fiind controlat de o clasă politică trădătoare, că resursele noastre naturale sunt deţinute de corporaţii străine şi potrivnice interesului naţional, că viaţa noastră spirituală este în rătăcire, că România nu este călăuzită de o viziune naţională în care să-şi fi găsit expresia voinţa Naţiunii Române de a-şi redobândi demnitatea, locul de cinste şi de forţă pe care îl merită în rândul naţiunilor europene.

Naţiunea Română are nevoie grabnică de o renaştere a elitei sale spirituale, culturale, politice şi economice, o elită care aplicând o viziune naţională şi creştină asupra bunei chivernisiri a Ţării, să-şi asume modelul hristic al spălării picioarelor, adică slujrea jerfitoare a lui Dumnezeu şi a Neamului care ne-au dat viaţă.

Autor: Marcel Răduț Seliște



2.



Ne-am obisnuit cu acesti 

„alesi ai puterii politice”!



 3

3.

2.2


Declaratie nedemna de al 2-lea om in stat


In calitatea mea de candidat independent la Presedintia Romaniei, cer demisia de onoare a lui Crin Antonescu, care de la nivelul functiei sale de Presedinte al Senatului Romaniei isi permite ce nu isi permite nici un roman cu bun simt, respectiv, sa culpabilizeze judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, afirmand fara jena ca, pedeapsa cu inchisoarea la care a fost condamnat prietenul si vicepresedintele lui de partid Relu Fenechiu este o comanda politica, data de marinarul Traian Basescu. 

Nu d-le Crin Antonescu, sectia penala a ICCJ este formata din judecatori de un inalt profesionalism si dupa cate stiu din procesele sustinute personal in fata acesteia hotararile pronuntate sunt temeinice si legale. Este clar pentru un profesionist ca mine, ca prin aceasta declaratie nedemna de al 2-lea om in stat ca urmariti doi iepuri. Sa justificati Amnistia si Gratietea care vor trece prin Senat si probabil modificarile la noul cod penal si mai cu seama sa folosit antibasismul ca singura arma pentru campania prezidentiala. 

Nu d-le Antonescu, poporul nu mai cade in plasa manipularii ieftine in care a cazut la alegerile din 2012 si nu veti ajunge niciodata Presedintele tarii.

Romanii, vazand circul, coruptia, abuzurile savarsite de toate partidele parlamentare singure sau unite intre ele, nu vor mai alege nici unul dintre candidatii compromisi si tinuti in lesa de aceste partide, ci vor vota un independent, asa cum au facut brazilienii, independent, care va readuce normalitatea, siguranta si prosperitatea in tara, asa cum s-a intamplat in Brazilia. 

De altfel va recomand, d-le Crin Antonescu sa tineti minte trei cuvinte:

 "DINU GHEORGHE PRESEDINTE"!



După 24 de ani….iată adevărul despre rolul Armatei 

şi al partidelor politice!






Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency




Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

 

2 comentarii:

  1. Ca oamenii,cetatenii acestei tari nu mai sunt uniti si au fost dezamagiti de ce a putut sa faca clasa politica dintr-o TARA FARA DATORII...cu industrie,agricultura si o economie..bine pusa la punct si chiar cu debite de primit de la alte tari de citeva miliarde.....sa o transforme in 24 de ani...intr-o tara indatorata si vinduta strainilor...bucata cu bucata....

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt de acord cu politica actuală. „Jos Antonescu” s-a mai strigat o dată în istoria poporului român. Și cu ce ne-am ales? Acest mesaj mi se pare a fi unul anti-liberal, ceea ce nu-mi sună bine. Dacă aveți ceva de spus, ieșiți la lumină și spuneți, pentru că printr-un simplu blog nu veți reuși să răsturnați prostia umană. eu am încercat deja și nu are efect. Mult succes !

    RăspundețiȘtergere