joi, 3 ianuarie 2013

Dragi români!









Dragi români!


     
Avocat Gheorghe Dinu, cu onoare vă anunţăm că, împreună cu un grup important de intelectuali, militari rezervişti, oameni de afaceri şi cu sprijinul presei independente, am hotărât să punem bazele partidului Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.), ca reacţie necesară împotriva încălcării repetate şi sfidătoare a legilor ţării – a Constituţiei, în mod deosebit – de către majoritatea politicienilor din partidele parlamentare (P.S.D., P.N.L., P.C., P.D.L., U.D.M.R. etc.), încălcări comise în beneficiul unor grupuri de presiune autohtone şi străine, dar în defavoarea interesului naţional.

Partidul Alianţa Lege şi Ordine va avea drept obiectiv fundamental renaşterea conştiinţei naţionale şi aşezarea României pe drumul corect al statului de drept, al democraţiei reale, în vederea realizării scopurilor sale esenţiale: ridicarea nivelului de trai al tuturor românilor, asigurarea securităţii sociale, economice, culturale, spirituale, instituirea şi respectarea sistemului de valori fundamentale individuale şi naţionale. 
 Partidul Alianţa Lege şi Ordine va lua fiinţă prin transformarea organizaţiei apolitice Alianţa Lege şi Ordine, înfiinţată prin hotărârea judecătorească nr. 48 din 12 februarie 2012, pronunţată de Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti în dosarul civil nr.43388/301/2011. Partidul, menţinând atribuţiile organizaţiei pe care o continuă, va  monitoriza abuzurile puterilor şi instituţiilor statului comise în detrimentul drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.
Partidul Alianţa Lege şi Ordine îşi va îndeplini obiectivele strategice cu condiţia ca toţi românii patrioţi şi conştienţi de situaţia gravă în care a fost adusă România, în ultimii 23 de ani, să militeze, în mod voluntar, alături de grupul nostru de iniţiativă, punându-şi în valoare competenţa, creativitatea, spiritul civic şi justiţiar.

Acest militantism va avea consecinţă inclusiv 
atragerea a cât mai multor membri şi simpatizanţi. 



Cu respect solicităm tuturor românilor, ori unde s-ar afla – în ţară sau în străinătate –, să difuzeze prin orice formă de comunicare hotărârea noastră de a înfiinţa partidul Alianţa Lege şi Ordine, a cărei denumire prescurtată va fi A.L.O.


Cu aleasă consideraţie,
Avocat Gheorghe Dinu

2 ianuarie 2013




Notă:

Vă prezentăm 


Acest videoclip este public. Răspunsul preşedintelui "ALO",

 la interviul cu MCP Press Agency 

 www.youtube.com/watch?v=RFG5qACvEZU


„ALO” este mărţişorul preferat de români, simbol al înnoirii politicii actuale.





Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

2 comentarii:


  1. LA CE SE ÎNTÂMPLĂ...ACUM AVEM NEVOIE DE

    partidul ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE (A L O)!



    (Noutate, pentru cei care vor să schimbe în bine România)

    23 decembrie 2012

    În sfârşit, după 23 de ani de promisiuni şi aşteptări, românii primesc în ajunul Crăciunului o ştire îmbucurătoare:

    "urmează în cel mai scurt timp să se înfiinţeze PARTIDUL Alianţa Lege şi Ordine, ca o reacţie la încalcarea Constituţiei şi a legilor ţării şi punerea României pe un drum corect în interesul tuturor românilor şi nu doar pentru un grup restrâns şi mafiot de interese".

    mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8226

    Notă!

    Strigătul "ALO!"

    se auzea în anul 1989, de sus, de la balconul dictatorului Nicolae Ceauşescu,

    astăzi se aude acelaşi urlet al disperării, dar de jos, din partea cetăţenilor. La fel de grav este şi faptul că numărul lor este din păcate, în continuă creştere.

    Să sperăm că odată cu înfiinţarea acestui Partid vom auzi numai de bine "ALO", partid care va fi un reprezentant activ al societăţii civile, un factor politic important, o voce a celor mulţi, care, deşi trăiesc în mocirla sărăciei, încă nu şi-au pierdut speranţa într-un trai mai bun!

    Doamne Ajută!

    LA CE SE ÎNTÂMPLĂ...ACUM AVEM NEVOIE DE PARTIDUL "ALO"!
    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8237


    Sursa: Mihai Georgevici, MCP Press Agency

    RăspundețiȘtergere