miercuri, 19 decembrie 2012

De ce este ţara plină cu hoţi, de sus până jos?





 La câteva zile după instaurarea guvernului PONTA, constatăm că 

românii sunt încă nemulţumiţi...


 Am în vedere o probă clară, convingătoare, 
un articol spre exemplu,  
care sper că deja este în atenţia publică

 :


PSD = PNL = PDL - aceeaşi mizerie. 
UDMR nu participă la guvernare

Încet, încet, reies la suprafaţă adevăratele motive pentru care Mickey Mouse a anunţat cooptarea în guvern a honvezilor. Se pare că Mireille Mathieu, împreună cu Mickey Mouse au semnat un acord secret împreună cu liderul honved al maghiarilor Kelemen Hunor înainte de alegeri. 

Existenţa acestui acord secret a fost recunoscută de însuşi Mireille Mathieu care a declarat "Sper că n-am turnat pe nimeni. Se prea poate ca alţi colegi să nu ştie de acest document...".


Întrebarea întrebătoare care se pune este oare câţi români ar mai fi votat cu USL ştiind dinainte de alegeri că USL avea de gând să-i trădeze pe români băgând honvezii la guvernare complotând împreună cu ei la federalizarea României?


Concluzia nu este decât una singură PSD = PNL = PDL aceeaşi mizerie. Toţi o apă şi-un pământ. Dacă după 22 de ani de guvernare, de rotire la putere a ploşniţelor nu aţi înţeles că trebuie să votaţi cu partidele care n-au mai fost la guvernare, atunci drag popor, nu pot să spun decât că
îţi meriţi soarta!
Comentariu de la: Gabriel [Vizitator]
Am înţeles: voiai să votăm cu PP-DD.

bestbigdeal: nu taticu! n-ai înţeles nimic! acest site este apolitic, nu suntem înhămaţi la nici o căruţă şi noi nu îndemnăm pe nimeni cu cine să voteze.
19/12/12 @ 15:31
Comentariu de la: GIM [Vizitator] Email
*****
Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!    http://mcppress.ro
19/12/12 @ 15:48
Comentariu de la: Neluţu [Vizitator]
*****
Excelent articolul!Felicitări!
19/12/12 @ 16:44
Comentariu de la: Buta D [Vizitator]
Dacă se va ajunge la federalizare, atunci poporul va spânzura tot guvernul care acceptă această trădare.
19/12/12 @ 17:08
Comentariu de la: Scotfree [Vizitator]
Mă tem că greşiţi, dle Buta D. poporul acesta nu va spânzura niciun guvern; ar fi trebuit s-o faca de câteva ori în aceşti 23 de ani. Poporul acesta mioritic acceptă orice trădare.
19/12/12 @ 17:47





Iată cum răspund telespectatorii în cadrul emisiunii  

"DUPĂ 23 DE ANI DE JAF 
ROMÂNII AU DAT ŢARA 
TOT PE MÂNA HOŢILOR!" 


la postului de televiziune OTV:



Hariton - Timişoara

-avem nevoie de înţelepciune spirituală, vreau să mă bucur, dar nu reuşesc...cum au ajuns balaurii sub steagul libertăţii noastre, vampirii naţiei române? Aşa a cum ne-au minţit până acum, aşa vor face şi în continuare... Au câştigat "Antenele", nu poporul!

Nicolae - Botoşani

-nu pot pricepe, cum a ajuns "Pisicul" primministru? 

Nicolae - Bucureşti

-românii nu s-au săturat de rău, voturile s-au furat, chiar foarte mult la alegerile acestea, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 23 de ani, dacă nu se schimbă mentalitatea românilor, totul este zadarnic, rămân cu un gust amar, cu tot ce se întâmplă în ţara asta

Mihalache Galaţi

-mărind numărul parlamentarilor peste 300, nu s-a ţinut cont de soarta poporului, de suveranitatea acestuia, după cum ştim, parlamentarii profită de faptul că beneficiază de imunitate

Anca  Timişoara

-pe români nimeni nu-i bagă în seamă, pe guvernanţi nu-i interesează decât propriile avantaje, se întreabă cineva din guvern, de ce se îmbolnăvesc sau mor oamenii? Aş fi vrut sa ajungă la conducere cineva care să se gândească şi la noi, necăjiţii...




Iată şi un alt mod de a prezenta cu sinceritate şi cu regret, 
realitatea românească la acest moment, 
culmea, chiar şi pe 


BLOGUL LUI PONTA!




Carmen Apostol December 10, 2012 at 10:42 pm #


Bună seara Domnule Premier,

Nu îmi permit nici să vă felicit, nici să fiu contra ,, victoriei zdrobitoare ,, la aceste alegeri. Şi spun asta pentru că mi se pare că aceste rezultate ( şi tot ceea ce spuneţi la tv ) sunt cea mai mare bătaie de joc la adresa celor care trebuie să strângă mereu cureaua. Nu pot să înţeleg, oricât mi-aţi explica, cum s-a ajuns la un număr de 550 parlamentari. Din tot ce am citit ,, Deputaţii şi senatorii se aleg în colegii uninominale, prin scrutin uninominal, potrivit principiului reprezentării proporţionale. Astfel, un deputat va reprezenta în Parlament 70.000 locuitori, iar un senator 160.000 locuitori. ,,

După nişte calcule elementare, dacă romanii cu drept de vot sunt aprox. 18.200.000, rezultă aprox. 114 senatori şi aprox. 260 deputaţi. Un total de 374 parlamentari!!!!! De unde 550?

După alte calcule, s-au prezentat la vot aprox. 7.600.000 români ( 41,72 % ). USL a fost votat de aprox. 4.500.000 români (cam 59 % din cei care au votat). Mă gândesc, dacă prezenţa ar fi fost 70% sau 80%, oare câţi parlamentari am fi avut? De atâtea ori am fost minţiţi ( ca să nu spun fraieriţi ) încât mi-e greu să mai cred că Parlamentul va avea bugetul din 2012. Pâinea şi cuţitul e la mâna lor…. Şi vor găsi mereu explicaţii pentru mărirea bugetului, a drepturilor ce li se cuvin, a multor fiţe şi fasoane…..Nu parlamentarii sau politicienii duc greul… Încă mai e carne pe ciolan? Pentru că numai asta s-a văzut în ultimul timp… Ceea ce ne-a caracterizat în ultimele decenii: bătaia pe ciolan ( sau pe ce a mai rămas din el ).
 
Parlamentul european are 736 membrii ( redus de la 785 ), dar din 27 state membre UE. Iar România ( doar un stat ) are 588!!!! Vi se pare corect?
Nu mi se pare normal să aruncaţi mereu pisica în curtea vecinului… Aţi fost la putere, de ce nu aţi schimbat ( nu aţi respins ) legea prin care spuneţi că s-a modificat numărul de parlamentari?
 
În loc să gasiţi modalităţi de a readuce ÎNVĂŢĂMÂNTUL, SĂNĂTATEA şi APĂRAREA la nivelul pe care îl merită un stat în secolul 21, nu faceţi altceva decât să vă certaţi pe putere…
Un stat fără aceste 3 repere, în primul rand, este un stat slab, uşor de pus la colţ.
Îmi doresc să trăiesc în România, dar mă văd fără nici un viitor… Şi, ceea ce e mai dureros, nu văd un viitor nici pentru copii noştri… De ce trebuie să plătească ei greşelile noastre?
 
Oare chiar nu puteţi lăsa deoparte aceste ambiţii copilăreşti?
 
Vorbele goale nu ţin de foame, nici nu ne duc spre progres… Am mereu senzaţia că ne vom întoarce spre un stat totalitarist, unde doar o mâna de oameni deţin puterea şi fac tot ce e posibil să la fie doar lor bine.
 
Când vom înceta să spunem sus şi tare că doar celălalt e răul întruchipat, că numai eu voi face să curgă lapte şi miere? De ce nu învăţăm că dacă îndrepţi un deget spre celălalt, alte 3 degete sunt îndreptate spre tine?

Nu vă dă de gândit că dacă asta-vara au votat cu dumneavoastră 7 milioane de romani, acum când era mai important au votat doar 4.500.000?

Îmi doresc să citiţi aceste rânduri, nu numai cei ce scriu pe blogul dumneavoastră…. Nu mă simt reprezentată în Parlament de Gigi Becali, de Ecaterina Andronescu, de Crin Antonescu, de Ludovic Orban, de Dan Voiculescu, de reprezentanţii PPDD, de Valeriu Zgonea…. Doar ei au mai rămas în România? Aceiaşi şi mereu?  






Să nu ucidem ultima speranţă a poporului!
"Să sperăm într-o schimbare a vieţii poporului în bine!"





Şi nu uitaţi, la nevoie 
vom reuşi să sancţionăm orice abuz!


Urmăriţi acest videoclip!

Răspunsul preşedintelui "ALO", la interviul cu MCP Press Agency


http://www.youtube.com/watch?v=RFG5qACvEZU




De ce este ţara plină cu hoţi, de sus până jos?






Iată unde am ajuns datorită politicii 

din ultimii 23 de ani!


http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8692#p8692




 DEMNITATE NAŢIONALĂ ! 

este sloganul ALO.




(Avocat Gheorghe Dinu - Preşedintele ALO)



„ALO” este mărţişorul preferat de români, simbol al înnoirii politicii actuale.





Sursa MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Un comentariu:

  1. Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!

    http://mcppress.ro/forum
    /viewtopic.php?pid=8668#p8668

    RăspundețiȘtergere