vineri, 10 ianuarie 2014

Sustinem preocuparea SUA fata de abuzurile USL la adresa statului de drept!


 LOCUL ACTIUNII: Ambasada SUA la ora 15:00 pentru a depune petitia (participa DOAR cei ce vor putea ajunge;adresa:Bld. Dr. Liviu Librescu 4-6Sector 1) SI APOI in Piata Victoriei, la muzeul Antipa, ora 18:00 .
SUA MANIFESTA, DIN NOU, PREOCUPARE FATA DE NOILE ATACURI ALE USL

 LA ADRESA STATULUI DE DREPT !! Ultimele atacuri la adresa statului de drept ale lui victor ponta ("adrian nastase este un condamnat politic") 

si ale USL (modificarile la Codul penal; 
legea amnistiei, etc.)

genereaza o noua reactie a Departamentului de Stat al SUA, care anunta vizita la Bucuresti, in perioada 10-11 ianuarie 2014, a dnei. Victoria Nuland (varianta feminina a lui Philip Gordon din vara loviturii de stat a lui 2012, "orchestarata" de maleficul varan dan voiculescu si "instrumentata de ponta si antonescu), asistenta a Subsecretarului de Stat pentru Diplomatie Publica si Afaceri Publice, care va avea intalniri 
cu inalti oficiali romani si reprezentanti ai societatii civile, 
pentru a purta discutii pe teme bilaterale si regionale, 

INCLUSIV pe tema EFORTURILOR PRIVINND INTARIREA STATULUI DE DREPT din tara noastra !

"In Bucharest, Romania, from January 10-11, Assistant Secretary Nuland will meet with senior Romanian government officials and members of civil society to discuss bilateral 
and regional issues, 
including efforts to strengthen the rule of law."

(extras din comunicatul Departamentului de Stat al SUA )

==========================
=============

GAFA DIPLOMATICA DE PROPORTII !! ATAC LA ADRESA SUA A LUI GYORGY FRUNDA, CONSILIERUL PREMIERULUI PLAGIATOR !!

Frunda a caracterizat drept "SUPARATOARE" vizita in Romania, de maine si poimaine, a dnei. Victoria Nuland asistenta secretarului de stat John Kerry, adaugand ca "Ce, suntem colonie ?" si ca " ..vizita dnei Nuland nu are legatura cu <<Martea neagra>>" (!!??)

NOTA 1. "Martea neagra" a fost ziua in care USL a modificat codul penal, cu "viteza luminii" si intr-o totala lipsa de transparenta !

NOTA 2. Ar fi bine ca maine si poimane sa iesim in strada, fie la guvern, fie la sediul ambasadei SUA, pentru a ne arata sustinerea fata de vizita dnei. Nuland si fata atitudinea SUA privind respectarea statului de drept din Romania Priorităţile "ALO" 
(ALIANŢA LEGE şi ORDINE)
Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press AgencySursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu