joi, 26 iunie 2014

Fara smecherii (modificari de legi) comuniste (PSD-iste), Ponta nu mai castiga…

In strainatate,

 fraudarea voturilor, asa cum bine stim, nu reprezinta o regula traditional-comunista, asa cum se intampla in Romania, mai cu seama la fostul partid al comunistilor, PSD, de 25 de ani in conducerea tarii.


In decursul anilor am constatat un lucru: romanii din afara granitelor venind in numar mare la vot stiu ca si de ei se tine cont, intr-o masura importanta, de o mare decizie, alegerea unui candidat.

Ponta îi sabotează din nou pe

românii din diaspora la prezidențiale

"După ce Geoană a pierdut ultimele alegeri prezidențiale pe mâna românilor plecați în străinătate și sătui de stânga neo-comunistă din țară, PSD vrea să le îngrădească din nou acestora accesul garantat de Constituție de a-și exercita drept de vot. 

Fost șef de campanie la Geoană, Ponta are și acum coșmaruri legate de românii din afară pe care vrea să-i elimine din fașă în această competiție. „Mașinăria lor a fost mai bună ca a noastră”, spunea atunci junele PSD. 

Astfel, Guvernul Ponta ar putea adopta o Ordonanţă de urgenţă privind modificarea Legii pentru alegerea preşedintelui României prin care se va propune eliminarea secţiilor de votare speciale, inclusiv cele din străinătate. 

Prin proiectul de OUG, discutat joi în Guvern, se prevede ca odată cu desfiinţarea secţiilor de votare speciale să fie reglementată posibilitatea exercitării dreptului de vot la orice secţie de votare, în cazul alegătorilor care în ziua votării se află în altă comună, în alt oraş sau municipiu decât cel de domiciliu."

http://www.curentul.ro/2014new/politic/2001-ponta-%C3%AEi-saboteaz%C4%83-din-nou-pe-rom%C3%A2nii-din-diaspora-la-preziden%C8%9Biale

In Romania,

premierul Ponta este bine cunoscut prin:

- "realizarile" actualului guvern...

„Mândria" ascunsă a românului 

din PCR, (PSD),

să dispară după 25 de ani...

https://www.youtube.com/watch?v=TqWWFpFF2sY

- dar si ca urmare a lipsei de respect fata de cetatenii acestei tari, (protectia sociala lasa mult de dorit)

Din partea unui partid cu o asfel de denumire: 

"PARTID SOCIAL DEMOCRAT" ne asteptam la o sporita grija fata de nevoile cetatenilor, ccea ce nu s-a observat decat intr-o mica masura, insuficienta si chiar nesesizabila 

in traiul acestora, in ultimii 25 de ani.

-Datorită vouă, comuniştilor din PCR (PSD) ...aşa am ajuns!


Daca aceasta este realitatea in tara in momentul de fata, atunci de ce nu ies cetatenii in strada, asa cum se procedeaza in tarile dezvoltate si civilizate sau o alta varianta: de ce nu cerem demisia celor 344 de alesi, care de-acum nu mai sunt credibili. Probabil, acestia au ajuns senatori si deputati, fie:


-         "pacalind poporul cu televizorul" , vezi "televiziunea lui V.Ponta" sau


-         prin voturile obtinute pe cai necinstite, prin binecunoscutele metode de fraudare ale alegerilor (cea mai cunoscuta dintre acestea fiind metoda comunista: "Dragnea", care ar putea fi perfectionata de partidul stat, PSD, dupa cca. 25 de ani la guvernare)



Prin urmare:


Vi se pare normal sa fim condusi de hoti si sa mocirlim imaginea in lume a tarii, datorita lor?


https://www.facebook.com/pages/Meritul-Cet%C4%83%C5%A3eanului-Puternic-Community/199988756815155?ref=hl&ref_type=bookmark

 

Ne intrebam: 

cine ar accepta sa-l suporte ca "presedinte de tara", pe un premier care cocheteaza cu "alesii"penali de azi?


Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu