marți, 11 decembrie 2012

După 23 de ani…avem aceeaşi unitate de măsură: „USL”!



După 23 de ani…

avem aceeaşi unitate de măsură:

„USL”!


La alegeri  (2012) ne-am păstrat căciula (USL),

 dar conţinutul ei  

(MENTALITATE, CORUPŢIE, POLITICĂ)

rămâne la fel…

Iată cum stau acum lucrurile!

MENTALITATE


Dacă după anul 1989, mentalitatea politicienilor s-a concretizat prin fapte reprobabile bazate pe minciună, corupţie, fraude electorale, plagiat, etc. atunci la ce speranţe ne-am fi aşteptat la alegerile parlamentare …

Criza, corupţie, mentalitate şi politica - puncte comune în discuţiile Seminarului “Teologie şi Ecologie”

http://css.mesagerul.ro/2006/06/14/criza-coruptie-mentalitate-si-politica-puncte-comune-discutiile-seminarului-teologie-si-e

Societatea secolului XXI, în relaţionarea sa cu natura, va fi susţinută de o mentalitate integratoare în sensul biblic sau nu va fi deloc, aşa s-ar putea traduce mesajul lansat de teologi, dar şi de medicii şi oamenii de ştiinţă veritabili, care nu s-au ferit ieri să vorbească şi despre politică, corupţie, egoismul intereselor economice sau criza morală a epocii pe care o trăim.
“Oamenii politici şi cei de afaceri îşi văd de treabă în continuare, neauzindu-ne sau făcându-se că nu ne aud”. 

MIROS DE FRAUDĂ. ARD cere renumărarea voturilor în peste 75% din secţiile de votare din Teleorman

Situaţia în Teleorman este clară: ARD a pierdut alegerile parlamentare. Problema este că membrii Alianței au dubii cu privire la corectitudinea ”scorului” înregistrat în județul lui Liviu Dragnea. Președintele ARD Teleorman, Marian Zlotea, a contestat ieri la Biroul Electoral Județean rezultatele înregistrate în peste 75 la sută din secțiile de votare din județ. Au fost depistate ”pe bandă rulantă suta de voturi pentru partidul lui Dan Diaconescu”. S-a constatat că în unele secții de votare au fost semnate în alb procesele-verbale întocmite după numărarea voturilor,

 
”Am solicitat renumărarea în mai mult de 75 la sută din secții și am făcut plângere și la parchet împotriva celor care au semnat ”în alb” procesele-verbale. Au semnat fără ca în rubricile prevăzute să fie consemnate rezultatele. Prin urmare, puteau foarte ușor ca rezultatele pe baza cărora s/au făcut raportările să fie trecute din burtă de unii și de alții.”, a declarate pentru Evenimentul zilei președintele PDL Teleorman Marian Zlotea.

Ion Cristoiu: "E aceeaşi derută în rândul învinşilor ca-n 90!"

Evenimentul zilei: Domnule Ion Cristoiu, atmosfera de acum, a doua zi după alegerile parlamentare din 9 decembrie ne aduce aminte de perioada de glorie a FSN. ..
Ion Cristoiu: E foarte bună sintagma „atmosfera”, pentru că putem vorbi mai degrabă de asemănare de atmosferă decât de realitatea politică. Fiindcă în 20 mai 1990, deşi era un vot previzibil în favoarea FSN-ului de atunci, având ca moştenitor USL-ul de acum, la nivelul opiniei publice s-a instaurat o atmosferă de deznădejde, mai grav, o atmosferă de disperare că ne vom întoarce înapoi în comunism, că vom întoarce spatele Occidentului.
E atât de importantă starea electoratului?
Desigur, e importantă, în primul rând starea de spirit a electoratului învins. Dacă în 90 resemnarea era justificată fiindcă prezenţa la vot fusese uriaşă şi numărul de voturi primit de FSN era uriaş, acum avem o situaţie net opusă. O prezenţă modestă, de circa 40 la sută, şi numărul de voturi primit de învingători este foarte mic pentru ca, în perioada următoare, să îşi poată permite toate năzdrăvăniile pe care şi le-a pus în cap.
Practic, le lipseşte suportul popular
Da, dar nu neapărat în procentaj, ci în număr de voturi. Acum, Dreapta are şansa ca să câştige, la viitoarele alegeri, mai uşor voturile, deoarece sunt voturile unor oameni care au rămas acasă. Procentul de 40 la sută arată că la vot s-a dus numai electoratul USL şi, din acesta, cel scos din maşinăria de partid, împins de la spate. 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ion-cristoiu-e-aceeasi-deruta-in-randul-invinsilor-ca-n-90-1015299.html

AMBRAMBURICĂI i-au fost retrase ARTICOLELE suspecte de PLAGIAT!

Cercetătorii străini: "100% PLAGIAT"


Reamintim că experții citați de Intergru.ro, care provin din Canada, Germania, Marea Britanie sau SUA, au fost hotărât în unanimitate că articolele științifice care poartă și semnătura Ecaterinei Andronescu sunt plagiate de la cap la coadă.
"Este un comportament inacceptabil, o fraudă și, în opinia mea, ar trebui să fie sancționată prin lege. Noi, cercetătorii, trebuie să luam măsuri pentru ca oamenii de știință să nu aibă pe viitor aceeași reputație proastă ca a politicienilor ", a atras atenția profesorul Christian Holm, de la Universitatea din Stuttgart, Germania, care a analizat lucrarea lui Andronescu. "Este un plagiat atât de evident, încât ar trebui să primească cea mai dură sancțiune. Autorilor nu ar trebui să li se permită să lucreze în domeniul academic, dar nici în alte poziții nu cred că pot da dovadă de încredere",  a fost reacția doctorului în chimie Xiaosong Wang de la Universitatea Waterloo din Canada.

Apreciere din presa internaţională

Le Monde: Protestele din România constituie "un şoc" într-o ţară cu o societate civilă "apatică"

"Privatizările au conotaţii negative în România încă din perioada de tranziţie care a urmat căderii regimului comunist al lui Nicolae Ceauşescu: menite să redinamizeze companiile naţionale, privatizările au fost surse de profit pentru o mică clică de oameni de afaceri, numiţi magnaţi, echivalentul oligarhilor ruşi", notează Le Monde.

http://www.antena3.ro/externe/le-monde-protestele-din-romania-constituie-un-soc-intr-o-tara-cu-o-societate-civila-apatica-151911.html

 

CORUPŢIE


Credeţi că toţi cei 7.500.000 de cetăţeni care au votat (numai în cifre este valabil, după sursele PSD-lui şi binenţeles ale "Antenelor" lui Voiculescu) la referendum sunt dispuşi să copieze exemplul politicienilor în materie de corupţie?

DEZBATEREA ZILEI. Ce viitor ne așteaptă cu cel mai penal parlament din istorie?

Faptele grave de care sunt acuzați mulți dintre cei care au candidat pentru Parlamentul României nu au contat prea mult pentru alegători.

Au fost votați cu procente foarte mari indivizi ca Dan Voiculescu, Liviu Dragnea, Relu Fenechiu. Chiar și politicienii cu probleme penale, care provin din PDL și au trecut la USL, au fost votați cu voioșie.
Citește alte detalii: Cei mai dubioși candidați sunt parlamentari. Becali, Stan, Dragnea, Voiculescu au fost votați ”orbește”
Situații chiar paradoxale s-au înregistrat în unele colegii. Un exemplu grăitor este cazul lui Mircea Banias, dezertor din PDL, judecat pentru corupţie, reales senator USL cu 58% din voturi. Alegătorii din Constanţa nu au avut nici o problemă să-l retrimită în Senat pe Mircea Banias (USL), un traseist care a dezertat din PDL în momentul în care a intrat sub ancheta DNA şi a fugit la PC, formaţiunea lui Dan Voiculescu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ce au scris alegătorii scârbiţi pe buletinul de vot FOTO AMUZANT

ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Alegătorii nemulţumiţi de oferta electorală au găsit metode alternative de vot şi au şi fotografiat buletinul pentru a-l arăta pe Internet, în ciuda faptului că această practică este ilegală.


ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Un alegător sătul de corupţia din ţară a refuzat oferta partidelor şi a preferat să deseneze o căsuţă specială. El a adăugat o faţă zâmbitoare, sub care a scris Vlad Ţepeş, pe care l-a şi votat.

Un alt alegător a ştampilat de două ori buletinul între căsuţele care conţin numele candidaţilor, numele şi sigla partidelor.

Ambii votanţi au fotografiat buletinele, în ciuda faptului că această practică este ilegală, şi au postat imaginile pe Facebook.

http://www.realitatea.net/alegeri-parlamentare-2012-ce-au-scris-alegatorii-scarbiti-pe-buletinul-de-vot-foto-amuzant_1069979.html

Românii confundă corupţia cu politica

Corupţia este un fenomen pe care românii îl confundă, în ultima perioadă, cu politica.

Potrivit unui sondaj realizat de CURS, corupţia şi nivelul salariilor sunt considerate cele mai mari probleme ale cetăţenilor României, informează Evenimentul Zilei.

Românii fac imediat asocierea cu fenomenul de corupţie, atunci când aud numele partidelor politice precum PSD, PD-L sau PNL.

Când sunt intrebaţi despre partidele politice, românilor le zboară imediat gândul la corupţie.

http://www.ziare.com/psd/stiri-psd/romanii-confunda-coruptia-cu-politica-460608

MERSUL CORUPŢIEI PIRAMIDALE


Apreciere din presa internaţională

România în presa internaţională la 12 iulie 2012

În presa internaţională de astăzi România este vedeta.
The Economist spune: “Poor Romania, its politics is suddenly getting interesting”.
Şi WPR are un articol interesant.
Reuters
Gulf Times
The New York Times
The Wall Street Journal
Vă lăsăm să descoperiţi singuri aceste articole şi în ciuda vizibilităţii ţării noastre în media internaţională, să vă întristaţi. Poate în curând vom ocupa tot atâtea pagini, dar pentru lucruri pozitive izvorâte din aceste meleaguri minunate.

http://eruptieanticoruptie.ro/romania-in-presa-internationala-la-12-iulie-2012/320



POLITICA


Oare nu cumva, după aceste alegeri parlamentare ale anului 2012, urmează o altă lovitură de stat cum a fost aceea din 1989, care a avut în avangarda ei  pe preşedintele Iliescu şi pe generalul Militaru?

IATĂ CUM VEŢI TRĂI OK! 

ANALIZĂ. Efectele perverse ale majorității zdrobitoare din Parlamentul României

Scorul zdrobitor obținut de USL la alegerile parlamentare de duminică, ce îi oferă unei singure formațiuni politice mai mult de jumătate dintre locurile din Parlament, a trezit în rândul electoratului de dreapta, dar și a analiștilor politici, amintiri legate de perioada anilor `90, când FSN-ul lui Ion Iliescu obținea rezultate similare.
Analiștii și jurnaliștii contactați de reporterii EVZ au atras atenția, în unanimitate, asupra efectelor negative pe care le poate asupra societății românești concentrarea puterii politice în mâna unui singur partid.



Apreciere din presa internaţională

DEUTSCHE WELLE: Primejdia marginalizării accentuate a României! La cârma ei, un premier pucist și plagiator

După o campanie lăsând în urmă un electorat extrem de polarizat şi derutat de maşinăria propagandistică a Antenei voiculesciene, electorat căruia nu i s-au prezentat programe, ci doar invitaţia televizată de a lovi cu sete, prin vot, în persoana lui Băsescu şi de a opta pentru un soi de antieuropenism ultranaţionalist, sperata normalitate e mai departe decât oricând de scena politică românească. Pe care continua s-o pândească, fatal, fie o instabilitate încă şi mai mare decât în trecut, fie un parcurs jalonat de derapaje antidemocratice pe calapodul Ungariei lui Viktor Orban, scrie ediţia românească a Deutsche Welle.

Pericolul, dat fiind bilanţul extrem de problematic al USL şi profilul liderilor ei actuali e cum nu se poate mai acut.

La fel de reală e şi primejdia marginalizării şi mai accentuate a României din pricina perpetuării, la cârma ei, a unui premier pucist şi plagiator, nu tocmai frecventabil, din unghi occidental. Nici perspectiva unei noi suspendări a lui Traian Băsescu şi revenirea în fruntea statului a unui Crin Antonescu impenitent nu ar linişti pe absolut nimeni în Occident.



http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/deutsche-welle-primejdia-marginalizarii-accentuate-a-romaniei-la-carma-ei-un-premier-pucist-s.html

VIDEO

Victoria liderului PP - DD, Dan Diaconescu, moment istoric al alegerilor din România.

http://www.youtube.com/watch?v=Rz8NyzeE7BM

De ce oare...tot ei ne conduc?


Ei bine, 

Cu “ALBA NEAGRA” nu merităm 

să trăim în ţara asta!

http://www.youtube.com/watch?v=nJ-xFAbxXqg

 


Atenţie cetăţeni, mocirla comunistă pătează!

3 comentarii:


  1. Dacă am avea şi preşedintele tot de la "PSD",

    atunci ar fii mai bine?

    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8215

    RăspundețiȘtergere


  2. Cu si fara comentarii subiective, asa cum am anticipat si in alte materiale de presa, PPDD, partidul condus de Dan Diaconescu a intrat in Parlament si il va urma tot asa "ALO" si alte partide care au o doctrina si conducatori cu "constiinta ortodoxa si de neam"

    RăspundețiȘtergere

  3. Cu totii stim ca minciuna are picioare scurte si atunci:

    cum este posibil sa mergem in continuare de 23 de ani

    cu aceeasi unitate de masura (USL)?

    „PLAGIATUL”şi „MINCIUNA” au la „PSD” picioare scurte, dar…şi acelaşi autor?
    http://www.youtube.com/watch?v=loTbCkLGgX4

    RăspundețiȘtergere