vineri, 7 decembrie 2012

Trei femei celebre din ţări diferite prevăd pericolul “Traiectoriei Est”


Atenţie la „Traiectoria Est”, cel mai mare pericol pentru ţară, aviz amatorilor din USL!

Vă recomandăm câteva articole:

Din AMERICA



Hillary Clinton critică DUR România. 
Ţara noastră, pusă alături de Rusia şi Belarus


Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a menţionat România şi Ungaria printre statele ale căror guverne au devenit "mai agresive" în contracararea opoziţiei, conform unui discurs în care oficialul american denunţă, în general, regresul valorilor democratice în Europa şi Asia Centrală, potrivit unei ştiri AFP. Transcrierea discursului postată pe siteul Departamentului american de Stat arată că oficialul SUA a precizat că în România există provocări pentru procesul constituţional.

Clinton a acuzat guvernele că devin "din ce în ce mai agresive în tentativele de blocare a disidenţei", denunţând situaţiile din Rusia, Belarus, Ucraina, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan, dar şi din România şi Ungaria.

Hillary Clinton a enumerat apoi mai multe exemple concrete din mai multe ţări membre OSCE care ridică îngrijorări în acest sens.

"Sunt semnale nefericite privind regresul democraţiei în Ungaria şi provocări pentru procesele constituţionale din România, precum şi faptul că persistă perspectiva urâtă a antisemitismului, xenofobiei, discriminării imigranţilor, minorităţii roma, persoanelor din minorităţile sexuale şi altor grupuri vulnerabile”, a apreciat Hillary Clinton.

Cu câteva ore înaintea unei întâlniri cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, Clinton a denunţat "o tendinţă de re-sovietizare a regiunii", referindu-se la proiectul uniunii comerciale între Rusia şi foste republici sovietice. "Încercăm să identificăm mijloace eficiente de încetinire sau blocare a acestui proiect", a continuat Clinton.


Din EUROPA



Herta Muller, atac dur la adresa PSD:
 'SUNT NIŞTE STALINIŞTI'


Herta Muller, scriitoarea de origine română câştigătoare a premiului Nobel pentru Literatură, a acordat un interviu publicaţiei britanice The Guardian, în care critică dur Partidul Social Democrat.

”Partidul comunist s-a reinventat şi are un nou nume. Social-democraţii sunt acum la putere. Sunt nişte stalinişti care ne duc ţara înapoi în trecut”, susţine Muller, adăugând că Uniunea Europeană poartă o parte din vină pentru că nu a luat măsurile necesare eradicării totale a comunismului din fostele ţări aflate sub influenţă sovietică.

Câştigătoarea premiului Nobel a mai povestit că a plâns în ziua în care a fost executat Nicolae Ceauşescu. ”Am plâns toată ziua. În mare parte, eram uşurată, însă nu poţi să vezi pe cineva cum este împuşcat. Chiar dacă mi-am dorit 20 de ani acest lucru, nu îmi doream să văd scena”, a spus Muller.


Din ROMÂNIA



Ipocrizia lui Ponta şi 
pericolul pentru România


Premierul Ponta a lăsat să se înţeleagă că l-a demis pe incompatibilul Dan Mihalache din cauza declaraţiilor anti-americane pe care acesta le-a făcut recent. Adevărat, este foarte grav ca un reprezentant al Guvernului să afirme că, dacă Parteneriatul cu SUA înseamnă şi existenţa Agenţiei Naţionale de Integritate, mai bine nu avem Parteneriat cu SUA.

Astfel de afirmaţii iresponsabile arată dispreţ faţă de lege şi desconsiderare faţă de români şi aliaţii României. Dan Mihalache alege să pună în pericol chiar şi aspecte privind siguranţa naţională, numai pentru ca politicienii corupţi sau găsiţi incompatibili de ANI din jurul lui Ponta să nu poată fi făcuţi responsabili în faţa legii la fel ca orice alt cetăţean.

Mihalache nu este singur în demersul său: afirmaţii înjurioase şi calomnioase  la adresa americanilor au fost făcute sistematic de lideri USL ca Iliescu, Antonescu ori Nicolaescu (detalii aici, aici şi aici).

Demiterea lui Dan Mihalache nu poate să-l scape pe Victor Ponta de responsabilitatea de a nu proteja politicieni incompatibili şi iresponsabili.

Ponta nu s-a dezis niciodată de declaraţiile anti-americane ale liderilor USL, ceea ce înseamnă că şi le-a însuşit. Ponta însuşi trebuie să demisioneze din fruntea acestui Guvern, în care încă activează 3 demnitari incompatibili prin deciziile ANI. Odată cu propria demisie, din minimă decenţă faţă  de cei care au contribuit la democratizarea României, Ponta trebuie să condamne  public afirmaţiile liderilor  USL care vor să scoată România de pe traiectoria Vest şi să o pună pe traiectoria Est, acesta fiind cel mai mare pericol pentru ţară.




Iată o dezvăluire televizată remarcabilă 
despre USL! 

VIDEO



Este normal să spunem adevărul numai din afara României 

(Felicitări pentru distinsa doamnă Herta Muller!) 

şi să nu recunoaştem corupţia şi politica foştilor comunişti 

existente până la această dată, după 23 de ani 

de la lovitura de stat din 1989?


http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8204



După 23 de ani…avem aceeaşi unitate de măsură: „USL”!

http://comunicatpentruromani.blogspot.ro/2012/12/dupa-23-de-aniavem-aceeasi-unitate-de.html


Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

2 comentarii:


  1. Dacă am avea şi preşedintele tot de la "PSD",

    atunci ar fii mai bine?

    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8215

    RăspundețiȘtergere


  2. Dacă am avea şi preşedintele tot de la "PSD", atunci ar fii mai bine?

    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8215

    Consider că avem nevoie de un partid nou, cu oameni incoruptibili, disciplinaţi şi cu dragoste de ţară, cum sunt militarii în rezervă, care au depus un jurământ militar şi oricând sunt în măsură să prevină şi să înlăture orice pericol, fie el chiar şi extern.

    Doamne Ajută!

    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8204

    RăspundețiȘtergere