vineri, 14 decembrie 2012

Este exact ca în comunism, acelaşi partid…păcat de săngele vărsat!



Este exact ca în comunism, acelaşi partid…

păcat de săngele vărsat!






ETICHETA MARELUI PARTID...NESCHIMBATA 100%

AMBRAMBURICĂI i-au fost retrase 
ARTICOLELE suspecte de PLAGIAT!

Institutul pentru Fizica Materialelor i-a găsit vinovați de autoplagiat pe cei doi angajați ai instituției care au făcut parte din echipa de nouă autori ai lucrării originale publicate în 2006 și reprodusă ulterior, în mod ilegal, în alte trei articole. Mai mult, Institutul va cere, astăzi, retragerea acestor materiale pe care și-a pus semnătura și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.
Reprezentanții sistemului de învățământ spun că numirea EcaterineiAndronescu a fost o decizie previzibilă
Decizia vine ca urmare a dovezilor prezentate de experți internaționali pe site-ul Integru.org, conform cărora lucrările respective implică ”autoplagiat, plagiat şi încălcări repetate ale dreptului de autor”.
Astfel, Consiliul Ştiinţific şi Comisia de Etică de la Institutul Naţional pentru Fizica Materialelor din Măgurele au decis că cei doi angajaţi care mai sunt în Institut, M.G. Banciu şi L. Nedelcu, parte din echipa de nouă autori ai lucrării originale publicată în 2006, care se presupune că a fost plagiată ulterior în cele trei articole, se fac vinovaţi de autoplagiat. În plus, forurile etice ale instituție au cerut revistelor științifice în cauză retragerea celor trei articole suspecte de plagiat.

Cercetătorii străini: "100% PLAGIAT"


Reamintim că experții citați de Intergru.ro, care provin din Canada, Germania, Marea Britanie sau SUA, au fost hotărât în unanimitate că articolele științifice care poartă și semnătura Ecaterinei Andronescu sunt plagiate de la cap la coadă.
"Este un comportament inacceptabil, o fraudă și, în opinia mea, ar trebui să fie sancționată prin lege. Noi, cercetătorii, trebuie să luam măsuri pentru ca oamenii de știință să nu aibă pe viitor aceeași reputație proastă ca a politicienilor ", a atras atenția profesorul Christian Holm, de la Universitatea din Stuttgart, Germania, care a analizat lucrarea lui Andronescu.

"Este un plagiat atât de evident, încât ar trebui să primească cea mai dură sancțiune. Autorilor nu ar trebui să li se permită să lucreze în domeniul academic, dar nici în alte poziții nu cred că pot da dovadă de încredere", a fost reacția doctorului în chimie Xiaosong Wang de la Universitatea Waterloo din Canada.

Citiţi mai mult: AMBRAMBURICĂI i-au fost retrase ARTICOLELE suspecte de PLAGIAT! - Educaţie > EVZ.ro  



O ALTĂ NOUTATE!

...Volumul "NĂSTASE SCATIUL"

Aflaţi cum arată testamentul fostului preşedinte al PSD, Adrian Năstase!

Iată o dezvăluire televizată remarcabilă 
despre USL!

Cu “ALBA NEAGRA” nu merităm 
să trăim în ţara asta!




Este clar cum ajungem 
şi mari, dar...şi puternici!



La alegerile parlamentare ne-am păstrat căciula (USL), 
dar conţinutul ei 
(MENTALITATE, CORUPŢIE, POLITICĂ)
rămâne la fel…Am dreptate?



Sursa: MCP Press Agency, Vasile Georgescu


După 23 de ani…avem aceeaşi 
unitate de măsură: „USL”!




Sincere felicitări liderilor PP-DD care au reuşit să aducă în Parlament oameni care nu au mai făcut politică, nu au dosare de furturi, plagiat, etc. şi îşi doresc revenirea României 
la normalitate, aşa cum procedează 
politicienii ţărilor din UE şi NATO!


Victoria liderului PP - DD, Dan Diaconescu, moment istoric al alegerilor din România.
 


TEROARE în ţinutul lui Dragnea. 

Alegător BĂTUT DE POLIŢIŞTI şi ABANDONAT PE CÂMP

Un om a fost călcat în picioare de poliţişti 
pentru că a vrut să voteze PP-DD. 

El a fost abandonat pe câmp.  

Şefii au închis ochii la fărădelege.


În judeţul Teleorman, alegerile pentru desemnarea viitorilor parlamentari ai României au avut parte de complicităţi între primari, preşedinţi de secţii de votare şi chiar medici de familie -care şi-au dat obolul pentru creşterea numărului de votanţi la urna mobilă. Maşinăria de vot a preşedintelui CJ Liviu Dragnea era controlată de oamenii din aparatul administrativ local.
„Sancţionat” cu doi pumni în faţă
Un caz şocant a avut loc în satul celor care au orbit la referendum, cel în care până şi morţii au înviat pentru a vota. Chiar în faţa porţii de la şcoala în care era secţia de votare din Ciuperceni, Gheorghe Lupu (51 de ani), a trăit clipe îngrozitoare. Pentru că a spus cu glas tare, în secţia de votare, că el nu ştampilează decât pentru Dan Diaconescu, omul a fost dat afară. N-a mai votat. Era, duminică, în jurul orelor 18.00.
„În poarta secţiei de votare, poliţistul Doru Ianculescu şi ajutorul lui s-au luat de mine că fac propagandă. Stai că-ţi dăm noi, a zis. Mi-a dat doi pumni în faţă, am căzut jos, m-a luat la picioare, mi-a dat pe la ficat, rinichi. M-am făcut ghemotoc. Apoi m-a aruncat ca pe un sac de cartofi în maşină şi m-a dus la secţia din Cosmeşti. M-au bătut şi acolo agenţii lui tineri, în ficat şi în cap. N-am mai ştiut de mine. M-am trezit că m-au aruncat ca pe un gunoi, în câmp, la Valea Sericului. Cred că le era frică să nu mor în Secţia de Poliţie. M-am târât spre casă. Noroc că m-a găsit cineva de m-a ajutat. Am ajuns acasă după patru ore şi am sunat la 112”, a povestit Gheorghe Lupu, în exclusivitate pentru „Evenimentul zilei”.
Poliţia Judeţeană Teleorman, prin purtătorul de cuvânt Adrian Ilicea, ne-a spus că omul a intrat beat în Secţia de Poliţie şi că agenţii au fost nevoiţi să folosească forţa. Sătenii spun însă că aceasta este o minciună gogonată: „Poliţia minte! Omul a fost bătut în Ciuperceni şi secţia e în Cosmeşti!”
Olteni: teroarea vine la alegeri
Statutul de cea mai „teroristă” comună a căpătat-o Olteni, localitate păstorită de edilul PSD Emilian Mărcuşanu. Observatorii sau adversarii politici au mărturisit că nu au curaj să calce pe acolo, când sunt alegeri. La scrutinele parlamentare şi prezidenţiale din ultimi patru ani, ori el ori oamenii lui au „altoit” pe cineva. Ultima victimă: Panaiotis Voiatzis (foto), preşedinte PNŢ-CD Teleorman şi vicepreşedinte al Alianţei România Dreaptă (ARD). Liderul ţărănist a încasat un pumn în gură, de braţ cu primarul, chiar în ziua alegerilor. Motivul: a îndrăznit să atragă atenţia staff-ului USL să nu mai dea mită


„Mi-am scos certificat medico-legal, iar dosarul trebuie să meargă mai departe. Justiţia trebuie să îşi facă datoria”, a declarat Panaiotis Voiatzis, pentru EVZ. Purtătorul de cuvânt al IJPTeleorman, comisarul Adrian Ilicea, a declarat:„În cazul din Olteni, s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi mită electorală” .
Edilul agresiv este protejat de „baron”
În 2008, Mărcuşanu a fost acuzat că a lovit un reprezentant al unui ONG, în secţia de votare. Atunci, un candidat PDL a încercat să împiedice frauda, dar a fost atacat dur de Liviu Dragnea. În 2009, la prezidenţiale, Lucian Foamete, vicepreşedinte de comisie, a făcut plângere penală împotriva lui Mărcuşanu, pentru ultraj. „Primarul a zis că este sprijinit de preşedintele Consiliului Judeţean. Că are bani ca să rezolve totul, fără să fie trimis în judecată”, spunea, atunci, Foamete.
ARD: opt plângeri penale
ARD a formulat opt plângeri la Parchetul instanţei supreme, reclamând multiplele nereguli depistate în timpul alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Una dintre reclamaţii se referă la faptul că grupuri de persoane care nu aveau dreptul să voteze decât în secţiile de domiciliu au fost acceptate la vot şi în secţii din alt colegiu, după modelul de la referendumul din vară.
În alta, se arată că mai multe procese verbale de consemnare a rezultatelor votului au fost semnate în alb, înainte de finalizarea procesului de numărare. ARD a cerut renumărarea, dar a fost refuzată şi va face plângere în Justiţie. Nici primarul din Orbeasca, Gheorghe Budică, n-a scăpat. Cel de la care trebuie să iei viză ca să-i calci prin comună, dacă ai altă culoare politică decât a lui, Budică este acuzat că a îmbrâncit o femeie cu o zi înaintea votului.
El s-a lăudat cu nonşalanţă că a dat mită electorală 50 de lei pentru fiecare vot. Precum cămătarii, vrea înapoi 150 dacă n-ai votat cum ţi-a zis. Plângerile au fost direcţionate în teritoriu, potrivit competenţelor. Adică tot de la Teleorman se aşteaptă verdictul.
 „Ca pe timpul comunismului”
Observatorii care au participat la alegerile din Teleorman ne-au povestit că au asistat la scene care amintesc de dictatura din timpul comunismului.
Reprezentantul ARD din secţia de votare din comuna Olteni, unde a avut loc bătaia, „s-a lipit de sobă de frică şi nu a mai scos niciun cuvânt”, au povestit martori prezenţi la incident. „Veneau cu oamenii de braţ şi intrau în cabina de vot. Eu eram singur, n-aveam ce face. Am anunţat şi atât”, a spus, resemnat, un observator, după alegeri. Un altul a povestit cum veneau grupuri „de câte 10-15 oameni”, aduşi în microbuze sau cu autocarul.
„Nici măcar nu se fereau”, au mărturisit observatorii. Floarea Lungu, de 65 de ani, membru în comisia 29, Colegiul 3, a povestit: „În afară de mine, toată echipa era de la USL. Preşedintele lucra la Primărie. Despre cei care votau, ce să spun? Parcă nu vor să mergem spre democraţie, spre lumea civilizată. 



Este exact ca în comunism”. 



Fiica ei, angajată la o societate de stat, a adăugat: „Odată, m-am dus să discut cu un membru PDL, pe care îl cunoşteam. A venit la mine o colegă şi mi-a zis să am grijă cu cine vorbesc”. Oamenii au spus că fiecare secţie de vot din Alexandria avea cel puţin un angajat în instituţii subordonate Consiliului Judeţean condus de Liviu Dragnea. 

Vai de noi, vai de toţi!
aprecieri  convingătoare
din ţară:

Mâna cea puternică... pentru popor. 

de peste hotare:

Le Monde: Protestele din România constituie "un şoc" într-o ţară cu o societate civilă "apatică"


"Privatizările au conotaţii negative în România încă din perioada de tranziţie care a urmat căderii regimului comunist al lui Nicolae Ceauşescu: menite să redinamizeze companiile naţionale, privatizările au fost surse de profit pentru o mică clică de oameni de afaceri, numiţi magnaţi, echivalentul oligarhilor ruşi", notează Le Monde.

http://www.antena3.ro/externe/le-monde-protestele-din-romania-constituie-un-soc-intr-o-tara-cu-o-societate-civila-apatica-151911.html

Să respectăm legea lui Dumnezeu, 
fără el eşti nimic!

Avem nevoie de nobleţe duhovnicească, de toleranţă,
să nu distrugem viaţa celor din comunitatea noastră!

Citat din: 

"FENOMENUL LELIA MARCU A REVENIT ÎN BUCUREŞTI!"  (Postul de televiziune DDTV)

Cu siguranţă lucrurile vor sta mai bine

în România, 

Doamne Ajută!
 Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

 



Un comentariu:


  1. Dacă vom avea şi preşedintele României tot de la "PSD", atunci ne vom întoarce la socialism sau la o nouă lovitură de stat?'

    http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/27937/Dac-vom-avea-i-pre-edintele-Rom-niei-tot-de-la-PSD-atunci-ne-vom-ntoarce-la-socialism-sau-la-o-nou-lovitur-de-stat.html

    RăspundețiȘtergere