luni, 17 decembrie 2012

Revoluţionarii timişoreni cer demisia lui Ponta: ”Victoraş – iepuraş, ai grijă ce faci!”


Revoluţionarii timişoreni cer

demisia lui Ponta: 

”Victoraş – iepuraş, ai grijă ce faci!”



Publicat de cristinalro la 11:45 pm în categoria Presă



Cei aproximativ 50 de revoluționari care au participat, duminică, la o ședință festivă la Consiliul Local Timișoara, pentru comemorarea Revoluției din Decembrie 1989, au solicitat demisia premierului Victor Ponta. Ei sunt nemulțumiți că nu le-au fost reîntregite indemnizațiile.


”Noi nu am cerut această lege, dar ştiţi cum e, dacă dai unui copil o jucărie, e mai greu să o iei după aia. Oamenii şi-au făcut planuri, iar acum sunt exterminaţi (…) Măi, Victoraș – iepuraș, ai grijă ce faci”, a spus la microfon unul dintre liderii revoluționarilor, Tudorin Burlacu.

Liderii revoluționarilor, care au luat cuvântul în plenul ședinței festive de comemorare a victimelor Revoluției Române din 1989, de la Timișoara au cerut autorităților locale, primarului Nicolae Robu și prefectului Eugen Dogariu, prezenți în sală, să oprească ”politica de exterminare a revoluționarilor”. Aceștia au cerut să fie excluși acei ”revoluționari falși”, iar indemnizațiile primite de cei rămași pe liste să fie reîntregite.

”Domnul Ponta, primul ministru, a uitat un lucru, iarna cad două lucruri: zăpada și Guvernul”, a spus un alt lider al revoluționarilor, în timp ce revoluționarii aflați în sală au scandat în cor ”Demisia!”.





Comments RSS

  1. Dacă am avea şi preşedintele tot de la “PSD”, atunci ar fii mai bine?





     

    DEMNITATE NAŢIONALĂ ! 

    este sloganul ALO.





    (Avocat Gheorghe Dinu - Preşedintele ALO)

     
  2.  

„ALO” este mărţişorul preferat de români, simbol al înnoirii politicii actuale.




Sursa: MCP Press Agency,  Mihai Georgevici
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu