marți, 16 octombrie 2012

CINE SĂ REPREZINTE POPORUL?



Atenţie, legea urmează să se respecte întocmai şi la timp!

Domnul general ( r ) Mircea Chelaru a fost invitat la postul OTV în data de 15 octombrie a.c. la emisiunea: "DISPERAT CĂ ÎL BATE DD ÎN COLEGIUL SĂU DIN GORJ, PONTA ÎL PUNE PE BECALI SĂ CANDIDEZE CONTRA LUI DD ÎN SECTORUL 6!"

Cu acest prilej au fost prezentate următoarele puncte de vedere:


"democraţia va trebui să funcţioneze şi în ţara noastră, la fel ca în toate ţarile dezvoltate, memoria colectivă nu va mai fi scurtă, lumea se va prezenta la vot, să nu ne mai fie ruşine că suntem români, să facem ceva ca naţia noastră să urce, de ce batjocorim identitatea naţională, de ce stam de-o parte şi suntem indiferenţi faţă de malpracticul social? politicienii de azi au devenit o plagă socială pentru România, oare este normal să suportam toate fărădelegile? până când să fim indiferenţi faţă de această jigodie cu ştaif? este normal să fim apreciaţi ca slugi pe plantaţii financiare? chiar nu mai avem pârghii de corecţie? să facem fişa de identitate a celor care ne-au condus, a sosit momentul să ne dezvaţăm de a mai face rău, aşa cum am făcut cei ce ne-au condus până acum şi să luăm măsuri împotriva vinovaţilor, este oare posibil ca poporul meu să fie luat drept luntre? este normal ca un procent de 30 la sută (o situaţie de disperare) din populaţie să nu aibă serviciu? 


Vă spune nu, cetăţeanul Mircea Chelaru, care a sperat să facă ceva pentru această ţară...să ne bucurăm şi de cei din jurul nostru, ceea ce fac eu, nu este o retorică de televizor este un of, aici am ajuns! 


Să fim capabili să spunem nu, spuneţi-le ticăloşilor nu, acest model de viaţă te scârbeşte, acolo s-a ajuns, ce-aţi făcut să salvaţi această naţiune? v-aţi luat o leafă nemeritată...să protejăm naţiunea de invazia hoţilor, nu inventăm noi regula mersului pe jos, legea este călcată în picioare şi batjocorită, să nu fim o naţiune reziduală, să ne apărăm drepturile, să ne apărăm neamul ca să prospere, nu să fim speriaţi de ziua de mâine, singura agendă a cetăţeanului să fie respectată, statul român este decapitalizat, eu trăiesc de la o pensie la alta, unde îmi sfârşeşte mie libertatea? să-mi fie teamă să ies din casă? sunt oare stăpân pe propriul destin? Intenţionez să vă prezint un nou model de viaţă, un nou model de guvernare, stupul de albine nu mai are miere, asta au făcut trântorii! 

Să introducem o guvernare pe proiecte şi programe, generarea reprezentabilităţii, să reconstruim statul român, nu cum să facem o ştire ca să dea bine la presă, avem oameni de o valoare extraodinară care s-au închis în ei...baliga din drum nu se dă singură din calea naţiunii, ne vom murdări, fără să fim murdari, haina mea de 7 ani, încă miroase a levănţică, să mergem pe calea cea dreaptă, eu pun naţiunea pe umerii mei, să ştim că, cine se pune în slujba neamului, nu se pune la chermeză, modelul sugerat, votul semidirect, naţional, teritorial şi structural de bază, avem soluţii suficiente, vom avea un program bine documentat, îmi asum această osândă, pentru că trebuie să mergem înainte, să mergem cu toţii în aceeaşi direcţie cu, HEI RUP!"




Generalul Mircea Chelaru va lua măsuri împotriva ciocoilor.
VIDEO 


 



3 comentarii:

  1. Generalul Chelaru are dreptate. Îl cunosc de mai bine de un deceniu, de la Târgu-Mureş, şi stau chezaş că hainele sale, spre deosebire de ale altora (care duhnesc), îşi păstrează mirosul de levănţică. Pentru MILITAR, INTELECTUAL şi PATRIOT, tot respectul! În privinţa opţiunii sale politice, însă, am dubii...

    RăspundețiȘtergere
  2. La postul de televiziune A3 a fost adresata telespectatorilor intrebarea: CINE A CASTIGAT MECIUL DE AZI? POPULARII SAU USL? Rezultatul acestui meci este NUL, deja cunoscut ("USL egal PDL egal aceeaşi mizerie") dar, scorul final il veti cunoaste dupa alegerile parlamentare care vor urma, cand PP-DD ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_Poporului_–_Dan_Diaconescu va inclina balanta in favoarea crestin-democratilor, majoritari in Europa si nu a ateilor, preponderenti in USL (partid care are dificultati de credibilitate incepand cu data de 3 iulie a.c. plagiat, frauda electorala comunista, etc.)
    Consider ca urmatorul videoclip este convingator:http://www.youtube.com/watch?v=4WPxkRjqaN4
    Si totusi, sa nu tinem minte raul, Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul ajută, dar nu pune şi în traistă. Sunt convinsă de bunele intenţii ale PPDD, doar şi „Iadul e pavat” cu ele, mai ceva decât România cu „biscuiţii” altora... Toţi oamenii acestei ţări îşi doresc o viaţă demnă, numai că prea puţini pun mâna să facă ceva. La Mureş, filiala nu s-a remarcat prin vreo acţiune deosebită. Am aflat, doar, la modul declarativ, că dl Stoica s-ar bucura de susţinerea populaţiei mixte din unele localităţi. Ca gazetar cu experienţă (şi) de teren, ştiu că nu poate fi chiar aşa. Unora le place să creadă ce vor, dar am vaga senzaţie că, dacă o ţine tot aşa,fără chipuri reprezentative măcar, PPDD va pierde puncte importante în Transilvania în faţa partidelor maghiare. N+ar fi o noutate, oricum, de românii trăitori aici unii îşi aduc aminte doar în campanii. E un reproş adresat la moduzl general. În altă ordine de idei, lipsa de transparenţă e la ordinea zilei. Vă imaginaţi, sper, că avem subiecte destule, jurnaliştii de aici, fără a mai fi nevoiţi să umblăm după... vedete. Dar parcă nu e în regulă.
    Să auzim de bine, colega!

    RăspundețiȘtergere