luni, 17 februarie 2014

F.F.Important! Rog sa cititi tot mesajul si sa-l redirectionati pe paginile voastre de FB!





F.F.Important! Rog sa cititi tot mesajul si sa-l redirectionati pe paginile voastre de FB!

Adresa la care rog sa-mi trimiteti " Listele cu semnaturile pentru sustinerea candidaturii mele la Presedintia Romaniei, ca independent", este:


- Dinu Gheorghe, str. Mihai Eminescu nr.26 municipiul Constanta-cod postal 900664. 


Rog sa trimiteti listele pe aceasta adresa, deoarece in ultima perioada f multi prieteni din dorinta de a ma sprijini in actiunea de colectare a semnaturilor au creat mai multe adrese si acest lucru poate deruta.


Multumesc pe aceasta cale celor care au trimis deja mii de semnaturi. Rog pe toti prietenii mei, sa-mi trimita adresele lor de email pentru a le trimite tipizatul listei pentru strangerea celor 300.000 de semnaturi necesare inscrierii in cursa Prezidentiala.


Rog de asemenea ca toti prietenii mei care primesc aceasta lista sa o redirectioneze si prietenilor lor si asa mai departe - cu rugamintea ca fiecare sa stranga intre 100 si 1000 de semnaturi, sau cat de multe poate fiecare. 


Se impune cu necesitate acest lucru, pentru ca impreuna sa demonstram celor care ne conduc astazi destinele si care prin lege au marit numarul de semnaturi de la 100.000 in anul 2000, la 200.000 in anul 2004, la 300.000 pentru alegerile din acest an, crezand in micimea lor, ca romanii nu se vor mobiliza pentru a strange cele 300.000 de semnaturi necesare inscrierii in cursa oficiala pentru Presedintia Romaniei. 


Impreuna vom reusi sa producem "Marea Schimbare"Marea Primenire"de care Romania are nevoie! Impreuna vom invinge! 


Cu aleasa prietenie, avocat Dinu Gheorghe


https://www.facebook.com/avocatgheorghedinu?fref=ts



F.F.Important! Rog sa cititi tot mesajul si sa-l redirectionati pe paginile voastre de FB!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8675



Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu