duminică, 3 februarie 2013

De la "PSD" ajungem la "ALO", dar...cu demnitate naţională!


Stând la birou mi-a trecut prin minte o idee: 
dacă cineva ar înfiinţa un partid cu o viziune nouă, 
cu totul diferită de aceea a comuniştilor din "PSD", 
după modelul organizaţiei neguvernamentale 
"ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE", 
n-aş sta mult pe gânduri...
Mai mult ca oricând, avem nevoie de o schimbare majoră în societate şi de o îmbunătăţire a imaginii României în lume!


 

Această propunere venită din partea unor 

membri rezervişti, diponibilizaţi, şomeri, 

a fost analizată de liderii unor organizaţii neguvernamentale pe parcursul anului 2012 şi 

este de bun augur.

 


Recent, după ce am citit articolul: 




Membru PSD, caut partid! Alo, domnu’ Dan?

Evenimentele ultimelor zile indică un lucru foarte clar: campania se apropie de final, iar acum, pe ultima turnantă, săbiile se ascut al dracului, mai ceva cum se bate coasa cu gresie, pentru rezultate optime la munca de pe fostele ogoare ale patriei – aflate acum la categoria SF-ului sau prin DEX. Avem şi un mix de fapte electorale: vandalisme ieftine (care indică frustrare, deziluzie şi probabil o recompensă), vorbe grele (aruncate de-o parte şi de alta, că interesul poartă… fesul turcului), demisii şi, doar se aplică principii milenare, nelipsitul concept „pâine şi circ”.

       ...........................................................................................

Întrebare: chiar crede cineva – mă refer la un om care-şi mai foloseşte chestia relativ sferică aflată pe gât – că electoratul se câştigă cu biscuiţi, pelerine, pixuri, pliante, sticle de suc, aruncate în capetele unor copii duşi de părinţi la sesiunea de tir a lu’ D(omnu’) D(an)? Fals! Votul unui om raţional (exclud totuşi persoanele care-şi urmăresc interesul, aceştia având o scuză) nu se duce după o melodie (mai bună sau mai proastă). Pixul nu poate vota (ci doar desena animaţii pe buletinul de vot), sticla de suc conţine E-uri (cam ca rahatul care ne împute auzul şi ne sfidează substanţa cenuşie)…

Suntem, în definitiv, ceea ce votăm! Sau poate nu?

 http://www.gorj-domino.com/membru-psd-caut-partid-alo-domnu-dan/

 

 

am înţeles că este ceva normal ca după modul cum "progresează" guvernarea USL (cu PSD în frunte) să urmeze şi o altă alternativă salvatoare pentru destinele României: 


"Alianţa LEGE şi Ordine "(ALO) 

  



New comment on Blogul lui Ponta

 

am impresia că toţi politicienii de la Ceauşescu în coace, toţi doriţi exterminarea acestui popor;dar la ce să ne mai plângem că nu contează părerea celor mulţi care ne târâm în genunchi cu voi cocoţaţi pe spatele nostru, ăsta-i adevărul nu cel pe care îl afişează aici toţi lingăii interesaţi; sper să mă înşel să faceţi ceva şi pentru ţară, nu numai pentru partid şi adunăturile lui.

 

România secretizează dezastrul




Victor Ponta e mort de frică.


Și face greşeli sinucigaşe. Să secretizezi bugetul (sau discuţiile despre buget), când urmează o sărăcie cruntă, este o demenţă:

  1. Pentru că le arăţi oamenilor că ai ceva de ascuns. Creezi o vânătoare, cu tine pe post de iepure. Devii personajul negativ. În loc să aibă încredere în tine, să iei măsuri dure, de acum or să spună: aha, USL conspiră împotriva poporului. Şi…cam aşa şi e.
  2. Pentru că oricum nu poţi să ascunzi nimic. Bugetul va fi votat în Parlament. Păi ce faci, îi pui să jure că vor păstra tăcerea? Pe PDL-işti? Or sa râdă de tine şi cu fundul! Or să jure orice, şi în 5 minute o să-ţi vezi bugetul la toate televiziunile.

Victor Ponta a început un război deja pierdut. A mai pierdut el şi astă vară (când şi-a luat palme cu referendumul şi când a ratat privatizarea Oltchim). Dar acum e mult mai grav. Acum nu Băsescu e duşmanul: ci criza economică, şomajul, sărăcia, lipsa de investitori.

Iar pe astea, Victor Ponta nu are cum să le învingă. Şi ştie şi el.

........................................

Economia în 2013? Care economie?
 

Nivelul de trai al românilor n-o să scadă: o să se prăbuşească. De fapt, n-o să prea mai aveţi nivel de trai, dragi români. Şi e doar începutul: 2014, 2015, 2016 vor fi şi mai rele. De fapt, România a intrat într-o spirală a morţii şi nu are politicieni cu sânge-n ei, ca s-o oprească.

Angela Merkel zicea: criza va mai dura încă 10 ani. Poate în Germania! În România, ea va dura cel puţin un secol. Am văzut aseară la TVR o emisiune în care se dezbătea cu seriozitate: în 2013 vom avea creştere economică, sau stagnare?

Creştere sau stagnare?! Hahaha…poate în hârţoagele INS-ului! În realitate, România îşi va continua căderea tot mai rapidă. Pentru ca nu mai are investitori, nu mai are afaceri, nu mai are ce economie să crească. Iar creşterea taxelor va fi ultima bomboană pe colivă.

Acesta e secretul pe care e disperat să-l ascundă Victor Ponta.




Carta Libertăţii Fiscale

by Mihai Giurgea


Un om, un cuvânt!


Ne-am săturat cu toții de partidele care promit şi după ce ajung la putere, fac exact pe dos. În România nici nu există partide de dreapta: pentru că absolut toate sunt disperate să cheltuiască banii noştri.

De aceea am scris şi semnăm această Cartă, spre obligarea noastră şi ştiinţa publică. Aceia dintre noi care o vor încălca şi vor trece în tabăra duşmanului comunist, să ştie că se exclud singuri din rândurile noastre.

Noi credem în respectarea contractului şi a cuvântului dat. Noi credem în adevărul spus pe față, chiar dacă nu este pe placul poporului.

Credem că lăcomia e bună, iar pomana e rea.

Credem că şi cel mai sărac om are dreptul să-şi caute bogăția: dar trebuie oprit, dacă şi-o găseşte în buzunarul altuia.
    


NOTĂ! Am prezentat acest material,
deoarece nu este mediatizat decât pe Internet




De la "PSD" ajungem la "ALO", dar...cu demnitate naţională!

 

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8263


 




Dragi români!



„ALO” este mărţişorul preferat de români, simbol al înnoirii politicii actuale.




Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu