luni, 24 iunie 2013

ALO - www.aliantalegesiordine.ro, afirma ca politicienii se joaca cu statul de drept si democratia din Romania!


SAH MAT LA USL SAU ABUZ DE DREPT SAVARSIT DE PRESEDINTELE ROMANIEI




De ce ALO, afirma acest lucru prin vocea Presedintelui

 sau avocatul Gheorghe DINU?




Pentru simplul fapt ca politicienii, partidele parlamentare, Guvernul Romaniei, 
sfideaza inadmisibil poporul suveran.


Ne referim la faptul refuzului de a aplica rezultatul referendumului din noiembrie 2009, nemainatalnit intr-o tara in care functioneaza statul de drept si separatia puterilor in stat.

Asa cum bine se stie, poporul suveran ( conf.art.2 din Constitutie) a hotarat prin referendumul din 2009 ca Parlamentul Romaniei sa aiba doar 300 de parlamentari si sa aiba o singura camera legiuitoare. Cu toate ca Biroul Electoral central a validat rezultatul referendumului si a dispus publicarea sa in Monitorul Oficial, si mai mult Curtea Constitutionala a Romaniei prin Decizia 668 din iulie 2012, a cerut puterilor statului sa puna de acord rezultatul referendumului cu realitatea, puterile statului alese de poporul suveran, au refuzat si refuza sa aplice ceea ce poporul suveran a hotarat. Poate acesti politicieni nu inteleg ca refuzand sa aplice o hotarare a poporului suveran, si o decizie a CCR, care conform prevederilor imperative ale art 147 din Constitutie, este general obligatorie,  savarsesc un abuz de drept (art.1353 NCC).

Mai mult chiar si Presedintele Romaniei care a dispus sa aiba loc un nou referendum cu acelasi obiect, in acceptiunea  ALO, savarseste un abuz de drept. Ii propunem dlui Presedinte Traian Basescu sa puna in aplicare prevederile art.109 alin.2 din Constitutia Romaniei, care ii dau dreptul sa declanseze Urmarirea Penala a acelor ministri care abuzeaza de drepturile si libertatile cetatenilor. 

Pana cand, domnilor politicieni?
Scadenta se apropie, o data cu viitoarele alegeri.

ALO, vegheaza!


http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8430


C O M U N I C A T  CU “D A R” 
( D e s t e a p t a – t e  A C U M ,  R o m a n e ! )







Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu