sâmbătă, 29 iunie 2013

"ALO" A LUAT STARTUL spre VICTORIE.








De Sfintii Petru si Pavel, 
transmit tuturor celor cu acest frumos nume
"la multi ani"!
 "ALO" A LUAT STARTUL spre VICTORIE. 
Romania are o noua sansa, cu toata cenzura totala la care am fost supusi astazi la Novotel, locul unde s-a desfasurat, prima Conventie Nationala a ALO-Alianta Lege si Ordine. Spun cenzura totala, dar nu perfecta. Totala pentru ca dintre toate televiziunile invitate, nu a venit nici macar una la acest eveniment istoric. Istoric pentru ca ONG Alianta Lege si Ordine a hotarat transformarea sa in Partid Politic. ALO, care va repune Romania pe drumul corect al sigurantei sociale si prosperitatii, pentru noi toti si nu doar pentru un grup restrans de interese de multe ori straine Romaniei! Asa cum se spune ca nici o crima nu este perfecta, nici cenzura partidelor parlamentare nu a fost perfecta. De ce? Pentru ca exista aceasta bresa minunata, Internetul. Si astfel noi Alianta Lege si Ordine vom reusi cu aceasta arma inteligenta numita internet sa invingem armata sofisticata si manipulatoare a televiziunilor de partid, in special si mass media in general.(asa cum s-a intamplat in Italia si Islanda) Dar Victoria ALO, va fi sigura doar daca toti prietenii ALO de pe FB, vor da like si vor distribui si redistribui aceasta postare cel putin o data pe saptamana. Impreuna vom invinge! 
Impreuna vom da Restart Romaniei! Accesati www.aliantalegesiordine.ro ! Astazi toti reprezentantii ( presedintii si primvicepresedintii) celor 25 de organizatii judetene ALO, lansate in ultimile 2 luni si jumatate au venit la Bucuresti cu credinta si increderea ca Romania poate renaste! Asa sa fie! Asa sa ne lumineze Dumnezeu! Impreuna vom reusi, daca vom fi uniti! Internetul este arama secreta a romanilor, a celor 60% dintre romanii care pana astazi nu au mers la vot! 
Va prezint cateva imagini a acestor romani minunati care au venit de la sute de km distanta din toate colturile tarii pentru a-si recastiga , drepturile si libertatile, pt a repune Romania pe drumul corect al democratiei si statului de drept. Cursa ALO, va continua si in celelalte 16 judete. Asteptam toti romanii de buna credinta si patrioti sa vina in echipa ALO, sa se inscrie prin internet accesand www.aliantalegesiordine.ro!, asa cum au facut si fac zilnic zeci de romani! 
Multumesc in final cetatenilor germani (consilierul personal al fostului ministru de externe al Germaniei) si americani( general al armatei-SUA- ) prezenti astazi si care prin cuvantul lor si-au aratat sprijinul lor fata de ALO. Cu aleasa prietenie, avocat Gheorghe Dinu-Presedintele ALO
cu Enescu Eugen.
Material preluat de pe FACEBOOK.COM


„Aici este pulsul renaşterii României!” 

Interviu cu preşedintele „ALO” Av. Gheorghe Dinu


http://www.youtube.com/watch?v=QfNps54kXlM

 

C O M U N I C A T  CU “D A R” 
( D e s t e a p t a – t e  A C U M ,  R o m a n e ! )




 

  Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu