joi, 25 iulie 2013

România după 23 de ani, pe traseul Timişoara – Bucureşti – Sofia?

Şi totuşi, românii au speranţă..."Azi la Timişoara, mâine-n toată ţara!" 

23 de ani de la Revoluţia românilor 

împotriva dictaturii

A fost sloganul care, în urmă cu 23 de ani, a scos în stradă sute de mii de români sătui de dictatura lui Ceauşescu. Seara de 16 decembrie 1989 a reprezentat inceputul Revoluţiei, iar mulţimea a umplut atunci centrul Timişoarei.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/azi-la-timisoara-maine-n-toata-tara-23-de-ani-de-la-revolutia-romanilor-impotriva-dictaturii.html

 

Primul MITING anti-sistem: 31 iulie! 

GATA! România se mişcă!
Vin de la Primăria Capitalei. Mitingul Mişcării Antitaxe s-a aprobat fără probleme.

 • Numele acţiunii: Ziua Judecăţii Partidelor
 • Când: 31 iulie 2013, orele 16 – 19.
 • Unde: in noua Piaţă Roma (nu Romană!), adică noua locaţie a statuii Lupoaicei. E la 500 de metri mai sus de piaţa Unirii şi de magazinul Cocor: pe bulevardul Brătianu, la intersecţia cu Lipscani. Trafic pietonal şi auto din plin! Ne vede toată ţara.

De 3 ani de zile, Capitalism pe Pâine luptă prin articole, cu statul comunist: e timpul sa ieşim în stradă!

 • Contra corupţiei
 • Contra taxelor aberante (ca Taxa Radio-TV, abuzivă şi ilegală).

Am pus evenimentul şi pe Facebook: https://www.facebook.com/events/544183638971393/

Crezi că România e o ţară de rahat? • Te-ai săturat de mizeria de aici? Acum poţi să schimbi ceva. Mişcarea Antitaxe ţi-a deschis poarta revoltei.
 • Este efectiv ultima şansă a României, înainte de falimentul oficial şi de prăbuşirea în haos.Ce poţi tu să faci? 1. Să vii la miting.
 2. Să te înscrii in Mişcarea Antitaxe şi în Brigada Vlad Ţepeş. Vei primi un card de membru, vei participa la adevărata Revoluţie a României şi îi vei pedepsi pe cei vinovaţi de prăbuşirea ţării.
 3. Vrei să faci mai mult? Vino în Grupul de Iniţiativă al organizatorilor (trimite mail cu datele tale de contact, pe capitalismpepaine@gmail.com). Avem nevoie de ajutor, din plin!
 4. Eşti din provincie şi nu poţi veni in Bucureşti? Lipeşte afişe cu Manifestul Antitaxe şi adresele www.antitax.net şi www.capitalismpepaine.ro. Ca să afle cât mai mulţi români că lupta cu sistemul a început.
 5. Donează! Mişcarea Antitaxe nu ia nici un leu din banii Statului


Hai la bătaie, comuniştilor!


Ani de zile v-aţi lăudat ce le faceţi voi nemernicilor de patroni exploatatori: să vă vedem!

Miercuri, 31 iulie, ora 16:00, vă aştept: hai să vă vedem, ce cojones aveţi! Sunteţi buni doar să lătraţi pe internet? sau chiar sunteţi gata să vă vărsaţi sângele pentru Lenin? Pentru că, să vă fie clar: o să curgă sânge din plin! De asta, vă asigur.

Mişcarea Antitaxe va conduce fără îndoială România: criza economică este aliatul nostru. Iar corupţia politicienilor a rupt toate partidele, de poporul român. Pur şi simplu, nu mai avem adversari.

Şi n-am ascuns nici o secundă ce o să fac după aia: o să curaţ ţara de voi, șobolanilor!
10.000 de comunişti TREBUIE să moară. Iar averile lor, confiscate! Bulgarii şi-au pierdut răbdarea cu corupţia şi crima organizată de care s-a înconjurat clasa politică şi au sechestrat prin violenţă în parlament câţiva miniştri şi parlamentari. FOTO


A 40-a zi de proteste paşnice îndreptate contra corupţiei şi crimei organizate din Bulgaria a degenerat în violenţe când demonstranţii au sechestrat timp de opt ore peste 100 de miniştri, parlamentari, jurnalişti şi alte persoane în clădirea Parlamentului cerând noului guvern să demisioneze. Turnura vine după ce un comisar european şi-a exprimat simpatia cu protestatarii, iar ambasadorii Franţei şi Germaniei au cerut Bulgariei să abandoneze modelul oligarhic de guvernare. Fostul guvern al celei mai sărace ţări din UE a demisionat tot din cauza unor proteste.


Şi să nu uitaţi:"Cu oameni mai buni, 

speranţa devine realitate!"


Fondatorul MCP (MASS COMMUNICATION POWER)


Năravul din fire n-are lecuire! (vezi modelul de promovare moştenit:comunist, FSN-ist, etc.)


www.youtube.com/edit?video_id=3kSRTAj2lf0&ns=1MAREA CORUPŢIE POLITICĂ!

  C O M U N I C A T  CU “D A R” 
( D e s t e a p t a – t e  A C U M ,  R o m a n e ! )Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu