duminică, 11 august 2013

DESPRE CAZUL OMAR HAYSSAM: AVEM IN VEDERE FAPTELE SAU CUVANTARILE POLITICIENILOR?

Omar Hayssam si legaturile cu PSD. 

Afaceri cu greii partidului 

si turnee in strainatate 

cu Ion Iliescu


Din culisele unei condamnari controversate. Omar Hayssam avea legaturi puternice in politica romaneasca si numeroase afaceri in comert si exploatari forestiereCine nu va dormi bine din cauza lui Hayssam


18 milioane de euro 

a  costat Referendumul “coalitiei 322″


  C o m e n t a r i u

lulu a zis,

10/31/2009 la 12:32 PM

Ptr cei cu memoria scurta le fac un pustiu de bine
Hamangia says: 31 October, 2009 at 5:45 pm


Hayssam a vrut s-o rapeasca si pe fata lui Basescu”


Declaratii socante in procesul ziaristilor rapiti: un martor sub acoperire sustine ca sirianul voia sa loveasca si la Cotroceni.Ziua declaratiilor-soc in procesul de terorism al lui Omar Hayssam.

Un martor, spune in instanta ca detine informatii pretioase privind acest caz., al rapirii.

Pentru ca procesul este unul public, iar barbatul este martor sub acoperire, oamenii legii au luat o masura de siguranta in plus pentru a se asigura ca acesta nu va fi recunoscut: a fost adus in fata instantei cu o cagula pe cap.


Cu toate acestea, presa a reusit sa afle ca este vorba despre Viorel Tudor,

Coleg de celula cu Omar Hayssam, in perioada aprilie-noiembrie 2005, acesta i-a lasat pe cei prezenti in sala cu gurile cascate la terminarea audierii. Potrivit lui, rapirea din Irak ar fi fost organizata de echipa Hayssam-Marie-Jeanne – Vasile Ion (tatal acesteia) – Viorel Hrebenciuc, iar victima urmatoarei rapiri, actiune pusa la punct de Hayssam si doctorul Mohammed Yassim, ar fi fost chiar fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu.


“Eram omul lui de incredere”

“L-am cunoscut pe Omar Hayssam in timpul arestului, . Incet-incet, am ajuns omul lui de incredere” si am transmis mesajele lui.

“Erau mesaje catre oameni politici importanti din PSD, Parchetul General, politie sau administratie”, a continuat martorul. Hayssam le-ar fi cerut acestora sa-l ajute sa scape de anchetele declansate pe numele sau, promitandu-le sume uriase de bani, case sau terenuri. Principalul nume adus in discutie: Ristea Priboi, caruia Hayssam urma sa-i dea la schimb “niste dischete care se aflau la el acasa”.


A doua rapire: Elena Basescu


Partea a doua a audierii a continuat in aceeasi nota. Potrivit martorului secret, Hayssam ar fi recunoscut ca el a pus la cale rapirea, Trei erau obiectivele lui Hayssam: sa fuga din Romania, alaturi de familia sa, insa nu avea bani (conturile lui fiind inghetate dupa declansarea anchetelor), sa-l indeparteze pe Traian Basescu de la putere (unde urma sa ajunga, din nou, Partidul Social Democrat), sa scape de dosarele penale deschise pe numele sau si sa castige imaginea unui erou (caz in care i-ar fi facut lui Marie-Jeanne, la intoarcerea in tara, “un trust de presa”).In incheiere, martorul sub acoperire a declarat ca adevaratele persoane care au stat la baza rapirii din Bagdad au fost Marie-Jeanne (care ar fi avut relatii intime atat cu Hayssam, cat si cu Munaf), Omar Hayssam si Mohammed Yassim. Mai mult decat atat, ultimii doi ar fi pus la cale planul unei alte rapiri. Victima: fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu. Motivul: inlocuirea lui Basescu de la conducerea tarii.

Mahmoud a declarat ca a primit banii in Irak, din Siria, printr-o casa de schimb valutar, insa nu a mai reusit sa ia legatura cu Yusef, fratele lui Munaf, deoarece acesta era extrem de nervos. De cealalta parte, Yassim a declarat ca a impartit acesti bani unor persoane implicate in eliberarea ziaristilor romani, fara a da insa vreun nume.


Elena, sub protectia SPP


Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, a declarat postului Realitatea TV ca nu stia nimic despre o posibila tentativa de rapire a sa planuita de catre Omar Hayssam.

Aceasta nu a banuit niciodata ca ar fi in pericol, dar a precizat ca, de la 1 noiembrie 2005, adica la un an de la instalarea in functia de presedinte a tatalui sau, a inceput sa fie pazita de ofiterii SPP. Doi ofiteri ai Serviciului de Paza si Protectie, un sofer si un aghiotant o insotesc pe fata presedintelui peste tot.


Intr-un comunicat de presa emis ieri-seara, Parchetul General a precizat ca procurorii l-au audiat, anul trecut, pe Viorel Tudor, iar informatiile stranse au fost verificate de procurori impreuna cu ofiteri SRI. Concluziile: ”

 Au rezultat indicii care sa confirme afirmatiile martorului”.C O M U N I C A T  CU “D A R” 
( D e s t e a p t a – t e  A C U M ,  R o m a n e ! )

"Apel la informare corecta in cazul jurnalistilor romani rapiti in Irak ":„Dupa aproximativ doua luni de zile, inca nu s-au transmis informatii clare despre starea de sanatate a acestora sau despre  
autorii provocarii acestui eveniment.

Ar fi interesant sa aflam realitatea acestui caz fara precedent pentru Romania, chiar si dupa eliberarea jurnalistilor, care deocamdata nu sunt suficient sustinuti la nivel de breasla si din aceasta cauza, nici de publicul larg, care ar putea oricand sa-i ajute decisiv”. „ Amos News Romanian Independent Press Agency : Aflati odata cu noi! ”.

Legăturile lui Hayssam cu membrii marcanţi ai PSD-lui sunt întâmplătoare?

 


 

 


 
Am ajuns la momentul: „LEGE şi ORDINE”!
 

 

Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu