miercuri, 9 octombrie 2013

Este posibil, după mersul politicii actuale, unul din “bebeluşi” (premierul Victor Ponta), să ajungă preşedinte al României?


Victor Ponta despre dosarul lui Liviu Dragnea: "Nu va fi condamnat"




DUPĂ ACEASTĂ LOGICĂ, CU SIGURANŢĂ URMEAZĂ 
ŞI ACEST RĂSPUNS:


"EU VOI FI PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!”





Premierul Victor Ponta a afirmat că vicepremierul Liviu Dragnea nu va fi condamnat în dosarul referendumului, dar dacă acest lucru se va întâmpla atunci va pleca din Guvern, ca şi Relu Fenechiu.





Dosarul lui Dragnea este politic! 

Pentru că au furat voturi!


Cu alte cuvinte, demonstrația celor de la DNA în Dosarul Referendumului nu vizează o banală hoție de drept comun, cum ar fi fost dacă îl prindeau pe Liviu Dragnea fugind prin București cu saci de voturi în portbagaj, sau ar fi fost surprins modificând cu creionul chimic sute de procese-verbale, ci tentativa de alterare a unui proces electoral democratic în care cetățenii României, supărați sau nu pe Traian Băsescu, trebuiau să-și exercite dreptul la vot fără a fi aduși cu arcanul politic sau fără a li se falsifica semnătura.

Sau cum au zis în rechizitoriu cei de la DNA: “Numărul extins de fraude identificate de organele judiciare, săvârşite în modalităţi similare şi care au toate acelaşi beneficiar politic, nu ar fi putut avea loc în lipsa unei protecţii implicite  şi în lipsa unui mecanism de coordonare de natura celui folosit de învinuit”.

La final am doar o scurtă observație la afirmațiile premierului Ponta. Da, dosarul este politic pentru că s-au furat voturi! Da, Liviu Dragnea nu este (singurul) vinovat, întrucât sunt convins că a avut tot girul politic al USL atunci când a pus la punct acest angrenaj. Da, cred că Victor Ponta trebuia audiat de procurorul Lucian Papici!


 

Caracatiţa electorală a lui Liviu Dragnea

 Sute de membri PSD şi PNL, membri în secţiile de votare, au fost complicii lui Liviu Dragnea în fraudarea Referendumului. Rechizitoriul procurorului Lucian Papici explică pas cu pas maşinăria naţională de furt electoral pusă la cale de vicepremier.





După ultimele două bombe primite 

de la aleşii neamului, indiscutabil: 

"Urmează Sărăcie Lucie"!




Este posibil, ca unul din “bebeluşi” 
să ajungă preşedintele României?





Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu