duminică, 24 noiembrie 2013

Cu actualul sistem de sănătate începe un nou jaf naţional şi românii stau...
CARDUL DE SĂNĂTATE
     
Dintr-un punct de vedere e bun, că - dacă pici în stradă - 
se ştie de ce suferi şi se poate acţiona ca atare. 
Dar, dacă eşti de acord cu cedarea de organe, poţi să ai surprize, să te aducă în comă indusă ca să îţi preleveze organele de care au nevoie, funcţie de cerinţe şi bineînţeles de bani, românii întotdeauna au fost inventivi....
Pentru minori, cine hotărăşte ce se întâmplă cu organele, la o adică?!


                                                      CARDUL DE SĂNĂTATE

Acestea sunt informaţiile din microcipul cardului:

- numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;

- codul unic de identificare în sistemul de asigurări;

- numărul cardului naţional de sănătate;

- diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;

- grupa sanguină şi RH-ul;

- acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;

- numele medicului de familie şi datele lui de contact.

* Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este
de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.

Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:

 - Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!

- Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.

- Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

- La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.

- Forţa financiara uriaşă a acestor "rechini" face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ

- Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asu
pra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.

- Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!

- Este o incercare de abuz din partea statului şi nu există dezbateri publice !!!

- Se introduce o noua taxă, fără ca populaţia să fie întrebată, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

- În privinţa donării de organe: vom intra în circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.

- Cui vor folosi organele luate de la români ??? Ce bani şi ce organizaţii sunt în joc ???

- Cine va apăra "prostimea" de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?

- Ca să înţelegem mai bine: în Spania (unde există acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor, care nu au familiile alături de ei.

- Deci nu are cine să-i apere de reţelele de "transplant de organe" !!!

- Există un comerţ ilicit de organe de transplant, este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.

- Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri în domeniul psihiatric. Şi în cazul transplantului de organe tot medicii pot să ajungă la abuzuri dacă legea şi autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!

- Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). În acest moment s-a dovedit că cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile.

- Cardul de sănătate cu microcip (putea să fie şi o variantă fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale.

- Cardul de sănătate este "arma" cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un " furt al secolului " săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

- Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE !!!

- Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de 2 ori asistenţa medicală.

- Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere.

- Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament. Ce minunăţie de neam suntem!!!

- Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică şi obligatoriu şi plătit de "prostime"!!!

- Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de bandă largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!

- Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:

- În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.

Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementarea parţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.

- De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?

Cine are interese în a controla românii şi la capitolul sănătate şi organe ?

Fwd Mihaela Călinescu


Vorbim însă de o strategie pe termen lung, de vreme ce abia la un an de la introducere, reţeta electronică e folosită la nivel naţional în proporţie de 98 la sută.

Şi abia din 2014 va începe şi testarea pilot pe 5000 de pacienţi a dosarului electronic, care ar trebui să adune istoricul medical al fiecărui bolnav măcar de la data intrării în vigoare a sistemului.Fără dezbateri publice, 
nu cumva reprezentanţii actualului guvern,
încalcă drepturile omului?Iată un exemplu din acelaşi domeniu medical 
care nu trebuie să se mai repete!Protecţia socială (din partea guvernului) este sub orice critică, vezi un caz cutremurător…
"Chiar şi atunci când se încalcă legea, autorităţile nu trebuie să aducă atingere demnităţii cetăţeanului prin comportamente şi tratamente degradante. În acelaşi timp ALO, va sprijini orice acţiune a instituţiilor şi puterilor statului, pentru a porni un război împotriva corupţiei la orice nivel s-ar afla în organismul politic, economic şi social. Alianţa Lege şi Ordine, va acorda o atenţie strategică nivelului de trai al tuturor românilor, astfel că va face ca economia să funcţioneze prin identificarea cauzelor care frânează dezvoltarea economiei româneşti şi soluţiile funcţionării acesteia la parametri normali. Nici un român, nu trebuie să aibă un venit asigurat prin politicile statului, mai mic decât salariul minim pe economie, în caz contrar o parte a concetăţenilor noştri vor trăi în mizerie şi nevoi. Pentru a reuşi, societatea civilă, care simbolic este prima putere în stat, trebuie să fie alături de Alianţa Lege şi Ordine, pentru că – numai împreună şi informaţi, vom învinge! Vă asigurăm, dragi români că împreună vom cuceri puterea politică din mâinile acestor partide parlamentare, care de mai bine de două decenii prin manipulare, folosind televiziunile de partid, vă fură voturile, vă păcălesc 
şi v-au adus în sapă de lemn."
Este momentul să spunem STOP!

Cu aleasă prietenie,

Avocat dr.Gheorghe DINU

Preşedintele Alianţei Lege şi Ordine


Cuvântul preşedintelui

 

 Cu actualul sistem de sănătate începe un nou jaf naţional şi ...
Sursa: MCP Press Agency

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu