luni, 11 noiembrie 2013

Ponta minte fără ruşine, dar documentele şi argumentele rămân.




Nu ne propunem să vă prezentăm data editării acestui material de presă. 
Interesant este un lucru: afirmaţia a fost făcută cu mult timp înainte de vizita premierului Ponta la Washington.(octombrie a.c)
Aeastă frază rostită de actualul premier Ponta este deja cunoscută în spaţiul public. 
Totuşi, ne întrebăm:

daca domnia sa minte în România, (vezi poza de mai sus), atunci într-o ţară mai puţin preferată, cum este Statele Unite ale Americii, a spus adevărul?

Şi încă ceva: credeţi că vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, nu cunoaşte actualitatea politică din România?


Ponta s-a dus în America să se întâlnească

cu Badea şi Gadea



Mult mediatizata vizită de trei zile a premierului Victor Ponta în Statele Unite a luat sfârșit. Ea nu a fost încununată ulterior de prezența la summit-ul Consiliului European, așa cum și-o dorea premierul, președintele Traian Băsescu trăgându-i preșul de sub picioare.
ponta biden
Prezentată de propaganda „varano-pontistă” drept un eveniment epocal, comparabil eventual cu primul pas pe Lună al lui Neil Armstrong, vizita premierului Victor Ponta în Statele Unite a fost, în cele din urmă, un mare fâs. Sau un mic exercițiu de imagine. Cel mai important eveniment a fost întâlnirea cu vicepreședintele american Joe Biden. Presa n-a avut acces la întâlnire, Biden n-a dat declarații ulterior, iar întrevederea n-a fost marcată pe site-ul Casei Albe. 

Într-un birou alăturat, fără sa aibă ceva anume în program, președintele Barack Obama nu s-a obosit să-și salute oaspetele.

În rest, Ponta a jucat baschet cu Ghiță Mureșan, s-a întâlnit cu personaje de rangul II sau III din mai multe companii americane, fără să semneze vreun document. S-a mai întâlnit și cu câțiva pastori neoprotestanți, adunați de Mihai Gâdea, pentru a contrabalansa protestele anti-Roșia Montană organizate chiar și la Washington. Și asta fiindcă diaspora românească din SUA încă face alergie la cuvântul PSD.

UPDATE 18:40 Protest în faţa Casei Albe, unde este Ponta, 
faţă de Roşia Montană şi gazele de şist

Un grup de persoane a afişat în faţa Casei Albe pancarte prin care protestează faţă de proiectul Roşia Montană şi a explorării gazelor de şist şi îl acuză pe premierul Victor Ponta de trădare, acţiune desfăşurată în momentul în care Ponta este primit de către vicepreşedintele american, Joe Biden.

Pe pancarte au fost scrise mesajele, în limba română şi engleză, "Ponta traitor" ("trădător" în limba engleză - n.r.), "Save Roşia Montană" ("Salvaţi Roşia Montană"), "Uniţi Salvăm Roşia Montană", "Uniţi Salvăm Munţii Apuseni", "Stop exploatării gazelor de şist".

Protestatarii au spus că sunt originari din judeţul Alba şi trăiesc în prezent în oraşul american Pittsburgh, dar au dorit să vină special la Casa Albă, ştiind că premierul Ponta se va afla acolo, pentru a protesta faţă de proiectul Roşia Montană şi explorarea gazelor de şist.
Ponta, despre protestul la Casa Albă faţă de Roşia Montană şi gaze: 
Este foarte normal şi democratic



La "BREAKING NEWS", preşedintele Băsescu:
"Eu cu un om ca Ponta nu pot discuta! 
El minte fără măsură legat de măsuri"

Şi bineînţeles că şi la nivel USL există aceeaşi apreciere:
în ziua de 11 noiembrie a.c, postul tv. Realitatea


Băsescu: USL MINTE POPULAŢIA


Prin urmare,


„ALO" pledează pentru 
puterea intelectual-ştiinţifică! 
 



Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu