joi, 12 decembrie 2013

DE CE SUNT ACUZAŢI PRIMII OAMENI DIN STAT PENTRU ŞMECHERII POLITICE?




Băsescu a dat cu tunul: lista neagră a președintelui și 2 solicitări de demisie

”Eu cred că Zgonea ar trebui să demisioneze. E un șmenar! 
Mă scuzați că folosesc această expresie, dar acest om s-a comportat ca unul care face ştii, vrei să schimbi bani şi îţi dă un dolar deasupra, unul dedesubt şi la mijloc este hârtie de ziar, ”şmenari” se cheamă aceştia, iar acesta este preşedintele Zgonea”, a spus Băsescu.

Nici Crin Antonescu sau Victor Ponta nu au fost uitați de preşedintele Traian Băsescu. 

Dacă Antonescubate câmpii”, Victor Ponta stă pitit” şi regizează întreaga acţiune a USL, asemeni unui păpuşar.

”Joaca lui Crin Antonescu a fost la legea amnistiei. Antonescu a vrut să-i arate că fără voturile PNL-ului, Voiculescu nu scapă de puşcărie. 
E lupta pentru influenţă în trustul lui Voiculescu şi semnalul pe care l-a dat la Televiziune: în regulă, am lăsat să faci afacerea, Voiculescule, cu canalul 3 al Televiziunii publice, dar acum l-am schimbat pe omul care a făcut-o. Deci, i-a dat un semnal foarte dur lui Voiculescu, Crin Antonescu. Unu: te duci la puşcărie, nu te apăr cu votul la legea amnistiei şi a graţierii 
şi doi: nu mai pupi nici TVR-ul, aşa cum îţi doreşti”, a mai spus Băsescu.

Seara s-a închiat cu un avertisment dat de pe buza maşinii. După o baie de mulţime între susţinătorii de la PMP, Traian Băsescu a lansat un ultim avertisement: 

”Când Ponta și Antonescu nu vor mai avea procente, să vedeți cum dau cu ei de pământ baronii locali!”.


Iată unde am ajuns datorită politicii din ultimii 23 de ani!

Alături de Preşedintele Nostru

„Vreau să vedeţi cât de perfidă e modificarea la 253 Cod Penal. 
Are un singur articol, dar scris cu o perfidie incredibilă - Fapta persoanei care în exercitarea atribuţiilor de serviciu ce rezultş din contract de muncş şi fişa postului cu o instituţie de la art. 145 - presedinţia, primăriile, consiliile, preşedintii de CJ, ei nu au contracte, sunt aleşi. Neavând contracte nu pot fi suspectaţi de conflict de interese. 

Victor Ponta, care a avut o presiune enormă de la baronimea locală să amputeze ANI și DNA, Crin Antonescu care a avut şi el acelaşi tip de presiune şi un om care s-a comportat ca un şmenar, , preşedintele Zgonea. Eu voi aplica toate procesele constituţionale pentru a împiedica aceste modificări. Au făcut-o să fie toată lumea mulţumită, în dispreţul oamenilor, de aceea mi se pare de o hidoşenie rară. 

Nu am văzut atâta hidoşenie în vreo lege şi e numai mentalitatea unor ticăloşi - nu îi pun aici pe toţi cei care au votat, 90% au votat în necunoştinţă de cauză, habar nu au avut, pur şi simplu au spus asta e maşinăria de vot, să fie mulţumit şeful când se întoarce din Africa de Sud” - Traian Basescu


Traian Băsescu, la "Bună seara, România": În Parlament s-a pierdut direcţia politică, putem uita de Schengen. Zgonea să demisioneze (VIDEO)

  http://www.b1.ro/stiri/politica/traian-basescu-la-buna-seara-romania-in-parlament-s-a-pierdut-directia-politica-putem-uita-de-schengen-zgonea-sa-demisioneze-video-71433.html

 

Mai mult hoţi decât şmecheri

Muţenia guvernamentală în acest caz are două explicaţii: 
ori este o nouă lovitură (furt, mai bine zis) dată populaţiei şi banilor publici - ipoteza pe care marşează Băsescu, 
ori e vorba de binecunoscuta incompetenţă a clasei politice - concluzia celor mai mulţi dintre români.
 Din nefericire, în oricare situaţie, tot noi ieşim prost.

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/mai-mult-hoti-decat-smecheri--33065.html

 

 Cresterea salariului minim inseamna cresterea impozitarii  






După 24 de ani, 
iată ce este România...
datorită politicienilor!



Moise Guran-se întreabă şi ne întreabă pe bune dreptate
 "Ce mai caut eu in tara mea?!" 

Da, Mai caut, ultima şansă! Ultima şansă este în accepţiunea mea reprezentată de viitoarele alegeri Prezidenţiale din noiembrie 2014. 

Românii sper că au înţeles că trebuie să-şi aleagă Preşedintele lor şi nu pentru interesele partidelor parlamentare. De aceea, personal propun tuturor românilor de bună credinţă să meargă la vot şi să voteze un Preşedinte din afara partidelor parlamentare, altfel riscă să trăiască şi mai rău şi să fie furaţi mai rău ca în prezent. De ce trebuie să înţelegem că trebuie să alegem un alt candidat, decât pe cei propuşi de către partidele parlamentare corupte şi vânzătoare de ţară. Ca să înţelegem că trebuie să citim din constituţie, atribuţiile Preşedintelui. Astfel, vom afla că Preşedintele numeşte şefii serviciilor secrete şi ar trebui să ştie să reformeze aceste servici şi să le determine să acţioneze pentru apărarea ţării şi nu a grupurilor de interese din partidele corupte şi mai rău, să reuşească să nu fie el, Preşedintele folosit şi manipulat de aceste servicii secrete. 

Pentru aceasta ar fi ideal ca viitorul Preşedinte să fi trecut prin serviciile secrete, ca în SUA, ISRAEL sau Rusia. Preşedintele devine şi Comandantul suprem al armatei - pentru aceasta ar fi bine ca viitorul preşedinte să fie un om ferm vertical şi să fi fost un ofiţer trecut prin privaţiunile serviciului militar. Preşedintele numeşte Procurorul General şi pe Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, numeşte judecătorii şi procurorii-pentru aceasta ar trebui să avem un preşedinte inţelept care să cunoască mecanismele justiţiei şi ABC -ul instituţiilor de drept! Şi ce este f. important! Preşedintele veghează la respectarea Constituţiei, este arbitru între puterile statului şi societate şi are dreptul şi obligaţia să ceară URMĂRIREA PENALĂ şi drept consecinţă să suspende din funcţie orice ministru (fost, prezent sau viitor), indiferent din ce partid ar face ministrul parte.

- Pentru aceasta, viitorul Preşedinte trebuie mai mult ca niciodată şi pentru prima oara în istoria postdecembristă, să fie Un Independent curajos, vertical, neşantajabil, competent şi patriot. 

Ideal ar fi un jurist (judecător, avocat, arbitru, mediator etc). Dacă vom analiza şi alege înţelept, atunci drepturile şi libertăţile noastre vor fi respectate şi garantate, atunci reprezentanţii tuturor puterilor şi instituţiilor îşi vor face corect datoria, indiferent din ce partide parlamentare fac parte, fiindcă ştiu că Preşedintele este dinafara partidelor lor şi pentru orice abuz şi ilegalitate ar face împotriva noastră vor fi taxaţi de Preşedintele independent!






DE CE SUNT ACUZAŢI PRIMII OAMENI DIN STAT 

PENTRU ŞMECHERII POLITICE?





ALO: vom ajunge să preluăm puterea!



 Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu