sâmbătă, 7 decembrie 2013

Vedetele de la Kanal D au fost prezente la AFI Palace Cotroceni de Sfântul Nicolae.Cuplu Romeo & Julia Saleno - în imagine Video

La acest spectacol, atmosfera a fost întreţinută de Ştefan Stan, Neylini, Kate şi Maria Radu,
Dory Saleno, Romeo şi Julia Saleno.
Publicul prezent la această manifestare a fost plăcut impresionat de prestaţia bogată a organizatorilor spectacol de magie, pictură pe faţă, jocuri, dar şi de momentele de dans şi muzică pregătite de grupurile de copii Mondodance, Danceworld, corul Nostalgia şi trupa Contrapunct.Cu această ocazie a fost lansată şi cartea “Excentricităţi pe covorul de iarbă”, scrisa de Mihaela Maria Rizea, mama unei fetite cu autism. Cartea prezintă într-o manieră plină de sensibilitate şi umor, întâmplări de zi cu zi, banale sau excentrice, din copilăria lui Kiti şi a fraţilor ei.

Toader Păun, realizator Europa FM şi Bianca Ioniţă, prezentatoare a ştirilor de weekend Kanal D, au fost gazdele evenimentului.
Solista Maria Radu fericită, după spectacol a acceptat să fie pozată pentru o mai mare publicitate.

Vă prezentăm şi partea finală a invitaţiei la acest eveniment:


"Vă aşteptăm, aşadar, cu mic cu mare,  vineri, 6 decembrie, de la ora 15.00, în Afi Palace Cotroceni, la Zorky’s Planet, pentru a ajuta şi voi la schimbarea vieţii unui copil cu autism! 

Vom petrece împreună o zi magică de Sfântul Nicolae, 
încarcată de emoţie şi de bucuria de a dărui"

http://www.aficotroceni.ro/events/De-Sfantul-Nicolae-vedetele-Kanal-D-te-invita-la-joaca-la-Zorkys-Planet-259


Această manifestare artistică, după modul cum a fost organizată, dar şi după aplauzele îndelungate şi strigătele de bucurie ale copiilor a avut un succes deosebit, la fel ca şi în anii anteriori.Sper să se repete acest spectacol, fiind de bun augur, felicitări! 


Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu