sâmbătă, 9 martie 2013

Monitor M.Ap.N.: Reflecţii neutre despre patimile pensionarilor militari


 

ŞTIRI UTILE PENSIONARILOR MILITARI


“Dar pentru mine, tristețea cea mare vine din atitudinea militarilor repede divizați în structuri diferite, după modelul bine-cunoscut al românilor bolnavi de șefie.
În loc să facă front comun pentru o cauză comună, asociații sau sindicate diferite s-au luat la ”harță” aducându-și acuze reciproce sau învederând prioritatea legitimității de reprezentare. Nimic mai păgubos pentru spiritul nostru de corp.
Nu am depus jurământul de credință sub drapele diferite. Suntem din același trup al Armatei României și acest numitor comun trebuie să redevină legitimația noastră de prezentare. Este destulă hulă, zâzanie și mahalagism în spațiul politic și nu este nevoie de un ”supliment” militar. Astăzi,  știu că există o anume voință de a produce ”dreptate până la capăt”. Da, este sloganul USL  pentru care românii le-au dat votul de cvorum. În numele acestui principiu i-am cerut politicianului-general Gabriel Oprea să-și ducă ”crucea până la capăt”. N-a fost nevoie de insistențe. M-a asigurat necondiționat. Pentru că noi, militarii, nu cerem pomeni. Cerem doar drepturile cuvenite date de Poporul în serviciul căruia vom fi până în ultima clipă de viață.
Corecția unei legi neghioabe se poate face prin Corpul Legiuitor și inițiativă guvernamentală dar și prin atitudinea solidară a corpului cadrelor de rezervă și active, prin dialogul nediferențiat al militarilor înșiși. Vă chem, stimați și de neînlocuit camarazi de Viață și de Țară la unitate, la respect față de valorile noastre imuabile, la bună și rânduită lucrare pentru Patria Română”.

General (r.) dr. Mircea Chelaru
Fost Șef al Statului Major General



Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) îşi anunţă prezenţa 
pe piaţa politică românească 


"Partidul Alianţa Lege şi Ordine își impune ca obiectiv fundamental renaşterea conştiinţei naţionale şi aşezarea României pe drumul corect al statului de drept, al democraţiei reale, în vederea realizării scopurilor sale esenţiale, ridicarea nivelului de trai al tuturor românilor, asigurarea securităţii sociale, economice, culturale, spirituale, instituirea şi respectarea sistemului de valori fundamentale individuale şi naţionale.

În același comunicat de presă, conducerea A.L.O. susține că doctrina pe care o propune „va  fundamenta, o dată pentru totdeauna, ABC-ul statului de drept. Un stat de drept nu poate să existe, ca dealtfel însăşi democraţia, fără principiul separaţiei puterilor în stat”.

Orientarea noii mișcări politice are tendințe de centru-stânga, aceștia fiind adepții „luptei pentru asigurarea unei protecţii sociale care se va manifesta prin acces la învăţământ, sănătate, locuinţe sociale pentru tineri, fără însă a neglija generaţia părinţilor şi bunicilor noştri”.

Conferentiar univ.dr. avocat, Gheorghe DINU. 


 
Detalii mai multe la ALIANŢA LEGE şi ORDINE - MANIFEST, aici:  

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8755#p8755


Rezerviştii serviciilor secrete, Armatei, Poliţiei 
şi-au făcut partid, denumit ALO



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu