sâmbătă, 16 martie 2013

Parlamentarii au cărţile pregătite: USL conduce la fel ca altădată…

Vă prezint un comentariu la articolul:

Către cei care ne-au determinat 

să le dăm votul


de la blogul STAREA NAŢIUNII Aceasta este stânga mea, de vreţi...mergeţi dupa ea!

 

http://comunicatpentruromani.blogspot.ro/2013/03/asta-este-stanga-mea-de-vretimergeti.html

 

Vom începe să numărăm zilele

până când vă vom cere să plecaţi


(Pentru a risipi orice îndoială mă adresez celor din USL, deși tot atât de bine s-ar fi putut înțelege că în mare parte cei ce ne-au ”obligat” să votăm așa cum am făcut-o în 9 decembrie 2012, sunt cei care au dus aproape la perfecțiune noțiunea de ”jaf instituțional”)

Aşadar domnilor din USL:


Au trecut cele 90 zile de când ați preluat de facto puterea pe care votul nostru v-a conferit-o cu atâta nerăbdare, având în vedere evenimentele din vară. Cu excepția câtorva măsuri reparatorii suntem nevoiți să recunoaștem că suntem protagoniştii unei alte ”țepe” pe care din păcate cu regularitate în cei 22 ani o luăm. Expresia nu este nici pe departe una exagerată sau nepotrivită întrucât ea întruneşte atributele care o definesc. Suntem în măsură să putem observa, datorită experienţei acumulate, atunci când suntem respectaţi ca şi popor de cei pe care îi mandatăm să ne guverneze şi în acelaşi timp vedem desluşit când suntem traşi pe sfoară.
 ”Dreptatea până la capăt” a luat sfârşit în momentul în care cei mai de nădejde stâlpi ai guvernelor lui Băsescu şi-au găsit loc  prin Guvernul vostru şi mai apoi când cireaşa coabitării în schimbul semnării decretului de numire. Niciodată adevărul nu se sacrifică, iar când la mijloc este un popor cu atât mai mult. Dovada faptului că ați ales greşit stă chiar în imposibilitatea de a poziţiona ţara pe un drum care să ne poată identifica precum Şi prosopul aruncat în curtea de la Cotroceni, căci bataia de joc a câtorva care, precum soldatul japonez, încă mai sunt lăsaţi să creadă că pot întoarce lucrurile după cum le spune ”respinsul”. Mulţumită vouă.
  În final vă spunem că noi cei care am ieşit în stradă anul trecut, aşa nebăgaţi în seamă cum suntem acum nu ne simţim manipulaţi, pentru că am facut-o pentru ţara noastră, pe care o iubim necondiţionat aşa cum ne-au învățat cei de dinaintea noastră. Ne simţim însă înşelaţi, prostiţi, minţiţi atâta timp cât printre voi încă se găsesc cei care fură, mint şi îşi bat joc de români. Iar continuând cu aceiaşi indivizi prin birouri vom înţelege reaua voastră credinţă în ceea ce priveşte dreptatea de care vorbeaţi. Şi, ca urmare vom începe să numărăm zilele până când vă vom cere să plecaţi.

Puneţi-vă bine cu Jose Manuel Barroso et comp., pentru următoarea stagiune. Nu se ştie niciodată.

Ceialalţi, ce se chinuie să nu dispară le spunem să nu-şi facă iluzii că pentru ei vremea se scurge neprescriptibil.Virgil Florea

16.03.2013
Pentru a vă convinge de situaţia existentă în Moldova, asemănătoare României, 
vă rugăm să urmăriţi acest articol:


„Politicienii moldoveni să se gândească la 

interesele ţării şi ale cetăţenilor, 

nu la interesele de partid.”

Să nu uităm că:


Noi am adus România în Europa!

http://www.youtube.com/watch?v=EPR_GP1cxKY

Şi după toate acestea, în sfârşit,
după 23 de ani de instabilitate pe plan social şi politic
aflaţi o veste îmbucurătoare:
înfiinţarea unui nou partid, cu numele:


ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE ( ALO ), care "are drept scop dezvoltarea şi modernizarea societăţii româneşti prin promovarea şi punerea în practică în România a doctrinei ordoliberale contemporane de vocaţie germană, 
cu elemente sociale de tradiţionalism de tip japonez.


Fraza de încheiere a acestui Program Politic al Partidului ALO este următoarea:


Aceasta este şansa noastră,
pe care nu avem voie să o pierdem!


http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8296


Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger
2 comentarii:

 1. Buna ziua,
  Salut aceasta miscare politica A.L.O., pentru obiectivele si strategia de combatere a coruptiei, pentru curajul de a respecta legea si ordinea.
  In conditiile actualei guvernari, de instabilitate politica, dezordine si somaj, avem o singura sansa; un partid nou, Alianţa Lege şi Ordine si un nume incomod actualilor politicieni - av.Gheorghe DINU.
  Cu stima,
  Vasilescu Gica

  RăspundețiȘtergere
 2. Articol nou în „MOMENTUL COMUNICĂRII PUBLICE”:

  ADIO POPOR ROMÂN!

  http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8408


  RăspundețiȘtergere